La farmàcia que està 365 dies oberta i prop del teu poble
La farmàcia que està 365 dies oberta i prop del teu poble

Mataró Parc estrena farmàcia pròpia oberta tots els dies de l'any

Farmafree es renova i augmenta la seva oferta de parafarmàcia per ser també una farmàcia oberta tots els dies de l'any.

Des del mes d'abril, el centre comercial Mataró Parc ha donat la benvinguda a un nou servei clau: una farmàcia completament funcional. Farmafree, present al centre des de l'any 2000, ha ampliat la seva oferta de parafarmàcia per incloure serveis farmacèutics i dispensació de medicaments, convertint-se en un punt de referència per a les comunitats a prop i més enllà.

Després d'haver ampliat les seves instal·lacions fa dos anys i mig, Farmafree estava ben preparada per a l'addició del nou servei. La llicència de l'antiga farmàcia Creu Blanca de la Plaça Xica de Mataró va ser traslladada a Mataró Parc, satisfent una demanda de llarga data dels clients del centre comercial.

Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré
Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré
 

Amb la seva ubicació convenient i horaris ampliats (obert tots els dies de l'any de 9 del matí a 22 h), la farmàcia Mataró Parc espera servir no només als residents locals, sinó també a visitants de tota la comarca del Maresme. L'accessibilitat dels clients és una prioritat, amb una entrada independent des de la zona d'aparcament de la planta superior per a comoditat en horaris fora dels hàbits comercials habituals. Aquesta nova incorporació reforça la posició de Mataró Parc com un centre comercial amb una àmplia varietat de serveis per als seus visitants.

L'obertura de la farmàcia a Mataró Parc representa un guany per a tothom. Per a Farmafree, reafirma la seva dedicació als mataronins i maresmencs amb gairebé tres dècades de servei. Pel que fa als usuaris de l'Hospital i als visitants del centre comercial, aporta comoditat i facilitat d'accés gràcies a la seva ubicació i aparcament. Finalment, contribueix a l'equilibri territorial del mapa farmacèutic local i comarcal, augmentant així l'accessibilitat a aquests serveis imprescindibles.


Descobreix tot el que ofereix Farma Free a Mataró Parc en aquest article


 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive