La farmàcia que està 365 dies oberta i prop del teu poble
La farmàcia que està 365 dies oberta i prop del teu poble

La farmàcia que està 365 dies oberta i a prop del teu municipi

Poblacions com Cabrera, Argentona, Vilassar de Mar,Orrius, Dosrius, Canyamars, Llavaneres, Caldetes i St. Vicenç es beneficien de l'obertura de FarmaFree a Mataró Parc, que es troba a cop de cotxe. Tot l'any.

Des d’aquest mateix mes d’abril Mataró Parc ja compta amb una farmàcia. No hi busqueu pas un establiment nou, perque és gràcies a Farmafree –present en el centre comercial des de la seva obertura l’any 2000- que incorpora el servei farmacèutic i la dispensació de medicaments a la seva tradicional oferta de parafarmàcia. Farmàcia Mataró Parc manté i amplia la seva oferta de parafarmàcia, però ara ja és, també, la farmàcia de referència de les urbanitzacions i barris a prop del centre comercial i també de la resta de Mataró i el Maresme, donat la amplia afluència de públic de tot Mataró i comarca.

Una farmàcia a prop teu i molt accessible

L'obertura d'una farmàcia de Farmafree al centre comercial Mataró Parc els 365 dies de l'any és una gran notícia per als municipis de Cabrera, Argentona, Vilassar de Mar, Orrius, Dosrius, Canyamars, Llavaneres, Caldetes i St. Vicenç. Aquesta nova farmàcia ofereix un punt de servei de salut essencial a prop d'aquests municipis, amb la comoditat afegida de ser fàcilment accessible en cotxe. Això significa que els residents d'aquestes àrees tenen ara accés ràpid i convenient als medicaments, consells farmacèutics i altres serveis relacionats amb la salut, tot l'any.

 Aquesta proximitat i accessibilitat millora la qualitat de vida i el benestar de la comunitat local, proporcionant un suport vital per a les seves necessitats de salut de manera regular i sense haver de recórrer a distàncies llargues. Si tens alguna urgència i no saps quina farmàcia del teu municipi està oberta, amb Farmafree tens la certesa que estarà disponible per a tot el que necessitis.

Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré
Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré

Instal·lacions ampliades

Les instal.lacions ampliades fa 2 anys i mig, al pasar de 150 m2 a 300 m2, estaven ja preparades per a incorporar tot el que necessita una farmàcia i ha sigut ara quan les autoritats sanitàries han donat el permís per iniciar la seva activitat. Les icòniques lluminàries en forma de creu no enganyen: és una farmàcia. Més serveis i alhora més horari d’obertura.

Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré
Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré


365 dies a l’any i amb porta pròpia

Farmafree ha traslladat a Mataró Parc la llicència de l’antiga Creu Blanca a la Plaça Xica de Mataró i a finals de Març va obtenir l’autorització definitiva per trasladar-la en una zona necessitada de l’existència d’ una farmàcia com era la de Mataró Parc, ampliament sol.licitat pels usuaris del centre comercial des de feia molts anys. Des del passat 30 de març que Farmafree Mataró Parc ofereix els serveis propis de farmàcia i ha ampliat la cartera de serveis, personal qüalificat i horaris en un establiment d’exit com és aquest.

 

L’aposta per ser la farmàcia de capçalera de la zona de l’Hospital de Mataró i, com sempre, la prestança a estar al servei del client (l’autèntic ADN que ha convertit Farmafree en un nom conegut en el nostre entorn) fan que amb el canvi s’hagi passat a obrir tots els dies de l’any de 9 del matí a 22 h. La farmàcia té la seva propia porta d’accés independent des de la zona d’aparcament de la planta superior de Mataró Parc (zona de restauració i cinemes) per poder maximitzar la comoditat i accesibilitat dels usuaris, especialment en horaris en que els passadissos del centre comercial no estiguin oberts, com per exemple els diumenges i festius.

Una oportunitat buscada durant anys

Imma Serrat, responsable de Farmafree explica que “portàvem molts anys darrera de poder obrir com a farmàcia a Mataró Parc: ens ho demanava tothom i a més vam fer les reformes de 2020 en aquest pas”. Les instal.lacions de Farmafree Mataró Parc són del tot còmodes i funcionals i han incorporat quatre mostradors d’atenció farmacéutica amb un sistema de dispensació de medicaments totalment robotitzat.

Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré
Farmafree a Mataró Parc. Foto: R.Gallofré

“Per Farmafree l’atenció personalitzada sempre és el més important i és per això que hem optimitzat la gestió de medicaments perquè el farmacèutic estigui sempre en contacte amb el client/pacient , resolent els dubtes que faci falta, en comptes de anar buscant els fàrmacs per els mostradors i les calaixeres tradicionals”, explica Serrat. Un total de 10 professionals conformen l’equip de Farmafree Mataró Parc que s’està continuament formant i modernitzant per poder millorar la nova realitat de ser farmàcia i parafarmàcia alhora.

Obrir la farmàcia a Mataró Parc és una oportunitat per partida triple.  Per Farmafree, perque reforça la seva presencia i servei de proximitat als mataronins i maresmencs amb 28 anys d’història, pels usuaris de l’Hospital i visitants del centre comercial que troben comoditat (aparcament) i millor accesibilitat a la farmàcia, i pel mapa farmacèutic local i comarcal que queda més ben equilibrat territorialment.

Naturalment, també és un guany per a la capital del Maresme. L'obertura de la farmàcia a Mataró Parc és un gran avantatge per a tothom involucrat. Per a Farmafree, aquesta inauguració reafirma la seva dedicació als habitants de Mataró i del Maresme, amb gairebé tres dècades de servei ininterromput. Pel que fa als pacients de l'Hospital i als visitants del centre comercial, la nova farmàcia ofereix comoditat i facilitat d'accés gràcies a la seva ubicació estratègica i a l'aparcament disponible. A més a més, aquesta inauguració contribueix a equilibrar el mapa farmacèutic local i regional, augmentant l'accessibilitat als serveis essencials de salut per a tothom.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive