Maresme termal: l’aposta per situar-nos al mapa
Notícies relacionades
Maresme termal: l’aposta per situar-nos al mapa

Maresme termal: l’aposta per situar-nos al mapa

El Balneari de Caldes d’Estrac estrena marca per atraure a la comarca als milers de visitants que rep Barcelona i Catalunya cada any

Catalunya és un destí turístic molt popular gràcies als seus diversos atractius i reclams. La seva capital, Barcelona, és coneguda internacionalment per la seva arquitectura impressionant, com la Sagrada Família i el Parc Güell, pel Barça o per les Rambles. Girona és preciosa i Tarragona és romana. Tenim parcs nacionals i muntanyes. Però també tenim una comarca a tocar de la capital, del seu Port i del seu aeroport. Una comarca que pot posar sobre la taula un atribut que ningú més té de la mateixa manera. Ha arribat el moment que tots els visitants coneguin el Maresme Termal.

Maresme Termal és la nova marca amb la qual el Balneari de Caldes d’Estrac vol explotar la riquesa única de les seves aigües per esdevenir el revulsiu comarcal i regional a nivell de salut i benestar, en el sentit més literal de la paraula benestar. El Balneari es nodreix d’una aigua única que emergeix de gran profunditat i que ben bé a tocar de mar propicia unes qualitats terapèutiques inigualables. És doncs tan sols qüestió que es conegui i per això Antoni Torrent lidera la conversió del Balneari en referent. Un projecte de país en la localitat més petita de la comarca. 

  • El Balneari de Caldes d'Estrac i la marca Maresme Termal serveixen per promoure el termalisme i l'experiència de spa medicinal a la zona del Maresme, prop del mar.
  • Amb l'objectiu d'expandir el seu projecte a la resta d'Espanya i Europa uneixen bona part dels ítems més buscats en l’actual societat: termalisme, spa, medicinal, vora el mar, Maresme.

El termalisme de Caldes d'Estrac és reconegut per la seva qualitat i ara Maresme Termal ha de servir per esdevenir per complet i a futur com el fort de referència de tota la Costa de Barcelona per promoure el turisme termal sostenible. Un sector en franc creixement que té una matèria primera única al cor de Caldetes.

maxresdefault (4)
L'aigua mineral medicinal és el tresor del Balneari

 

Un Balneari nou

A nivell polític i europeu, el projecte del balneari està avançat i inclou l'ampliació amb un edifici del segle XXI. El seu objectiu és ser reconegut com un centre termal emblemàtic, comparable a la Sagrada Família de Barcelona. A més, el balneari destaca per les seves aigües subterrànies amb gran poder terapèutic.

El Maresme és una regió que històricament havia arribat fins a Girona i té una història rica en marismes. Amb el seu únic balneari a les costes de Barcelona, Caldes d'Estrac és una atracció turística destacada, amb una ubicació a només 50 metres de la platja. Es busca establir una simbiosi entre el turisme de platja i el turisme termal, convertint-se en una joia en brut i un diamant per a la regió.

Un projecte en clau del segle que ve

El projecte del balneari compta amb la col·laboració d'arquitectes de renom com el dissenyador de reformes d'edificis emblemàtics als Estats Units, Enric Ruiz-Geli, i el reconegut arquitecte del famós restaurant ElBulli a Figueres. Amb aquests talents i un concepte arquitectònic basat en el "teatre dels somnis", el centre terapèutic està destinat a ser una atracció mundial i a tenir un impacte en tot el món.

El Balneari de Caldes d'Estrac i la marca Maresme Termal compten amb el suport de representants polítics, empresarials i patrons locals. Amb el seu compromís envers la promoció del turisme termal i la gastronomia basada en aigües termals, volen establir-se com un centre terapèutic de renom a Barcelona i atreure visitants de tot el món.

En resum, el Balneari de Caldes d'Estrac i la marca Maresme Termal representen una proposta innovadora de turisme termal a la zona del Maresme. Amb una ubicació prop del mar i una gran oferta terapèutica, aquest projecte té l'ambició de ser reconegut a nivell europeu i mundial com un destí líder en termalisme i spa medicinal.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive