Tercer nivell d'entrenament amb Pau Cordero.

Pau Cordero / Romuald Gallofré

Posa't en forma amb Capgros.com: tercera rutina d'entrenament

Tercera rutina d'entrenament per fer a casa, sense material i en menys de 20 minuts al dia.

Capgros.com i Pau Cordero, entrenador personal, et posen en forma amb una proposta de rutina d'entrenament que es pot fer des de casa, sense material i amb menys de 20 minuts al dia. Aquesta tercera entrega segueix les dues anteriors, cadascuna amb una durada de quatre setmanes. La primera és d'activació del cos i tonificació; la segona eleva el nivell per poder oferir més exigència i resultats i en aquesta tercera fase busquem maximitzar els resultats.

Per a les properes quatre setmanes, l'objectiu és mouren’s millor, introduïr nous exercicis i incorporar el treball d’intervals d’alta intensitat.  En aquest vídeo us expliquem com millorar la tècnica d’execució de tots els exercicis, millorant la conciència del moviment i maximitzant el resultat que obtenim de cada repetició.

Afegirem un exercici de mobilitat que ens ajudarà a millorar la postura i evitar mal d’esquena i 3 exercicis de força que incorporarem a la nostra sessió d’entrenament. A més, introduirem el treball d’intervals d’alta intensitat que ens permetrà cremar més energia en menys temps. Seran 4 exercicis senzills de baix impacte que realitzarem durant 30 segons. Al llarg del vídeo ensenyem tots els nous exercicis i com s'afegeixen a la rutina a seguir.

La idea és poder treballar tres dies amb la rutina i intercalar-ho amb dos d'exercicis d'intervals d'alta intensitat, com vam fer en el segon vídeo.

Primer mirar el vídeo, després executar aquest planning:

Recorda que el vídeo explica la mecànica de cada exercici per després veure com és tota la sèrie sencera, i que cada dia d'entrenament hi ha com a mínim de dos a quatre sèries. Aquí tens la taula detallada amb com executar el que veus al vídeo:

 
planing bo
Planning de 4 setmanes - III Nivell

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive