Body Combat
Body Combat

Body Combat, entrenament aeròbic per guanyar força

és una de les classes més de moda als centres d'entrenament i t'expliquem per què funcionen tant bé.

banner celulitis Colldeforn maig
 

El Body Combat és un programa d'entrenament inspirat en les arts marcials que combina moviments de diverses disciplines com la boxa, el kick-boxing, el muay thai, el taekwondo i el karate. Consisteix en una sèrie de rutines coreografiades que simulen un combat sense contacte físic real, utilitzant moviments de cops, puntades, genolls i colzes. Els beneficis del Body Combat són diversos. Te'ls expliquem:

Millora de la condició física: L'entrenament de Body Combat és molt intens i ajuda a augmentar la resistència cardiovascular, la força muscular, la flexibilitat i la coordinació. Els moviments explosius i ràpids fets servir en les rutines de combat ajuden a desenvolupar l'agilitat i la velocitat.

Crema de calories i pèrdua de pes: Es tracta d'un entrenament cardiovascular d'alta intensitat, per la qual cosa és eficaç per a perdre pes. S'estima que es poden arribar a cremar al voltant de 500-700 calories en una sessió d'una hora.

Enfortiment muscular: Els moviments de cops i puntades en Body Combat impliquen el treball de diversos grups musculars, incloent-hi els braços, espatlles, cames, glutis i abdominals. Amb la pràctica regular, s'enforteixen i tonifiquen els músculs del cos.

Millora de la coordinació i l'equilibri: En executar les seqüències de moviments coreografiats, s'estimula la coordinació entre el cos i la ment. A més, es treballa l'equilibri, ja que molts moviments requereixen mantenir una postura adequada mentre es realitzen puntades i cops.

Alliberament d'estrès: La pràctica de Body Combat pot ser una excel·lent manera de canalitzar l'estrès acumulat. En dur a terme els moviments de combat de manera enèrgica i vigorosa, s'allibera adrenalina i s'experimenta una sensació d'alleujament i descàrrega emocional.

Millora de la confiança i l'autoestima: El Body Combat és un entrenament reptador que requereix energia, força i determinació. A mesura que es progressa i s'adquireixen habilitats, s'enforteix la confiança en un mateix i es millora l'autoestima.

És important tenir en compte que, com en qualsevol activitat física, és recomanable consultar amb un professional de la salut abans de començar a practicar Body Combat, especialment si es tenen malalties preexistents o lesions. A més, és fonamental seguir les instruccions de l'instructor i utilitzar una tècnica adequada per a evitar lesions.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive