Clínica Badia.
Clínica Badia.

Contingut Patrocinat

Cirurgia làser: adéu a les ulleres més fàcil i ràpid que mai

La cirurgia refractiva cornial és la més habitual per corregir miopia, hipermetropia i astigmatisme amb un post-operatori senzill

Deixar enrere les ulleres o les lents de contacte és un dels desitjos que més tenen aquells que pateixen de miopia, hipermetropia o astigmatisme. La comoditat de veure-hi exactament com veies abans de perdre la visió és un anhel habitual, i la cirurgia refractiva cornial és una tècnica que a Clínica Badia fan des de fa més de 20 anys amb uns resultats, simplement espectaculars. Tornar a veure sense ulleres mai ha estat tant ràpid ni tant fàcil, gràcies a una tècnica àgil que es porta a terme a quiròfan en pocs minuts, té un post-operatori de menys de 48 hores i permet recuperar la visió total als pocs dies.

La queratomileusis in situ assistida per làser (LASIK), és una tècnica que destaca per la seva precisió i ràpida recuperació. A Clínica Badia treballen des de fa dues dècades amb un estudi pre-operatori adequat i totalment personalitzat per a cada cas. Els especialistes miren la situació de la visió del pacient, analitzen si és compatible amb el tractament i preparen tot el necessari per tirar-ho endavant.

Una operació de pocs minuts: entres i surts el mateix matí

L’operació de cirurgia refractiva cornial és molt ràpida i totalment indolora. Entres de propi peu al matí i poc després, en pocs minuts, ja estàs fora. Simplement necessites l’acompanyament d’algú perquè en sortir la visió encara està borrosa, però marxes cap a casa al mateix dia i després de fer repòs 24 hores, tot comença a tornar a la normalitat. La font d’energia es el làser excimer que té per finalitat moldejar o esculpir la còrnia, fet que neutralitza la graduació a tractar.  Prèviament a l’aplicació del làser, s’aixeca una làmina de la part més anterior de la còrnia per aplicar el tractament en el lloc adequat.

cirurgia refractiva clinica badia
cirurgia refractiva clinica badia
 

Aquesta tècnica, que té com a principal avantatge la seva velocitat d’actuació i la poca invasió –no notes res i ni molt menys dolor, ja que empra anestèsia amb gotes-, permet que al cap de dos dies, ja es pugui començar a fer vida normal, amb una vista que haurà recuperat el seu enfocament original i permetrà dir adéu a les ulleres o lents de contacte.

A posteriori, només caldrà seguir algunes recomanacions durant els dies posteriors, com per exemple l’ús d’ulleres de sol si aquest encara molesta de forma directa –quelcom habitual en els primers dies- o la impossibilitat de fer servir maquillatge o rímel durant algunes setmanes per precaució. Petits contratemps temporals que no impedeixen el més important: tornar-hi a veure sense ulleres.

Clínica Badia treballa amb aquesta tècnica des de fa anys i centenars de persones, de Mataró i de fora, han passat per les mans del doctor Miquel Badia i el seu equip (actualment és el doctor Guifré Álvarez l’encarregat d’aquestes operacions amb Lasik), que aconsegueixen complir amb tot el que algú demana en un cas com aquest: que sigui senzill, que no sigui molest i que funcioni. I tant que funciona.

La satisfacció dels pacients és la millor garantia per confiar en les millors mans, que treballen des de graduacions més petites per sota d’una diòptria fins a algunes de més importants amb diverses unitats. Serà durant el preoperatori quan es podrà valorar si es pot fer la cirurgia refractiva cornial o no.

Clínica Badia ofereix assessorament sense compromís amb una primera consulta per resoldre tots els dubtes relacionats amb la tècnica, amb el pre i post-operatori i amb allò que el pacients vulgui saber. Treballen amb Amaris, una de les plataformes de tractament més avançades.

Si vols dir adéu a les ulleres amb una tècnica ràpida, indolora i senzilla:

Comentaris (1)

Marga Busquets Ramos Fa 8 mesos
A partir de quina edad es pot realitzar,el meu fill te hipermetropia i estigmatisme.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive