Les cures de l’ull mereixen garantia de màxima confiança
Les cures de l’ull mereixen garantia de màxima confiança

Les cures de l’ull mereixen garantia de màxima confiança

Clínica Badia Oftalmologia és el centre de referència en especializacions oftalmològiques com la correcció visual per làser

L’oftalmòleg és el professional sanitari que cal escollir amb més cura, el responsable d’optimitzar, cuidar i atendre l’ull, el més sensible dels nostres òrgans i el sentit més clau de tots. De centre d’oftalmologia se’n té un, de confiança, perquè te l’han recomanat o perquè hi ha anat tota la família. A Mataró i el Maresme pocs noms tenen la reputació i el reconeixement de la Clínica Badia i el doctor Miquel Badia i Sala.

Miquel Badia i Sala va obrir la seva pròpia clínica el 1990 per donar una assistència de primera línia, de qualitat, adequada en les diferents especialitats que té l’oftalmologia. Des de fa més d’un quart de segle són pioners: van ser capdavanters essent el primer oftalmòleg que operava en cirurgia de cataractes amb facoemulsificador havent après al costat del prestigiós Doctor Coret de Badalona després d'haver-se format al servei d'oftalmologia de l'Hospital de Sant Pau.

Instal·lacions de Clínica Badia

Instal·lacions de Clínica Badia

Miquel Badia i Sala va apostar per un centre en el que l’aprenentatge i l’expertesa fos l’aposta de la casa. Són una referència tècnica i tecnològica amb compromís de modernitat permanent: “En oftalmologia és clau la inversió en alta tecnologia, sense ella estaríem perduts. A nivell de diagnòstic o graduació, treballem amb la millor tecnologia i hem anat ampliant disciplines per poder ser el màxim d'útils a tota la població", explica Badia.

 

L’exemple de la correcció per làser

Disciplines com la cirurgia refractiva per láser, amb la qual s’ajuda a patologies tan esteses com la miopía, l’hipermetreopia o l’astigmatisme són exemples de l’aposta de Badia per fer les coses ben fetes i amb la millor tecnología. La maquinària i aparatología és sempre de firmes punteres de la mateixa manera que també s’intervé amb les cataractes (a través de la facoemulsificació), la presbicia o altres especialitats com la retina, glaucoma, patologia macular, parpella o annexes.

Badia pot oferir proximitat, qualificació profesional máxima de tots els seus doctors i especialistes i la capacitat logística i infraestructural d’intervencions quirúrgiques sense moure’s de la capital del Maresme. Instal·lacions, coneixement i professionals al servei de tota la família. 

El Doctor Miquel Badia i Sala

El Doctor Miquel Badia i Sala

“A Badia apostem per ser exhaustius en el seguiment dels pacients, confiant en la millor aparatologia de diagnòstics per assegurar respostes ràpides i adequades a cada cas. Comptem amb especialistes en totes les disciplines i això ens permet atendre sempre en les millors mans cada persona que ve: operar-se o sotmetre’s a tractaments oftalmològics és una de les decisions importants a prendre”, diu Miquel Badia.

La millor aparatologia, garantia de la millor atenció

La millor aparatologia, garantia de la millor atenció

Noves problemàtiques

A Clínica Badia d’Oftalmologia han estat testimonis de com aquest darrer any i mig ha estat nefast per moltes famílies i persones que han adquirit nous hàbits relacionats amb la pandèmia que fan més necessaris els seus serveis. “El confinament ha posat en evidència a qui per exemple no portava la graduació adequada o tenia problemes. Tantes hores de pantalles han tret a la llum un excés de refracció i ha repercutit en la funció visual de les persones”, explica Badia. Sequedat ocular derivada de les mascaretes o pantalles és una altra patologia que s’ha multiplicat enormement.

Davant d’aquest o d’altres problemes, Badia aplica el mateix patró a cada pacient: revisió inicial i examen inicial a partir del qual s’estudia la necessitat. 11 professionals conformen la plantilla de la Clínica d’Oftalmologia amb la qual poden atendre, detectar i delimitar el necessari per actuar en conseqüència i ajudar a fer allò pel que molta gent a Mataró confia en aquest cognom: per veure-hi millor i seguir gaudint de la visió.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive