Les carilles dentals: un somriure perfecte sense passar per l’ortodòncia
Les carilles dentals: un somriure perfecte sense passar per l’ortodòncia

Contingut Expert

Les carilles dentals: un somriure perfecte sense passar per l’ortodòncia

Uns dels tractaments més populars a nivell estètic i dental. Clínica Dra Nogueras n’explica els seus beneficis.

Les carilles dentals són conegudes en el sector bucodental per ser un dels tractaments més populars a nivell estètic. Una carilla és una fina làmina que recobreix la part exterior de la dent, oferint solucions a possibles desperfectes de la superfície de la dent i a la vegada, generar una imatge més natural i uniforme del somriure i de la boca. Des de Clínica Dental Nogueras expliquen les característiques principals d’un tractament molt habitual i amb grans resultats.

Cadascuna de les làmines es fan de forma exclusiva i personalitzada per al client, de tal manera que s’adapten al somriure perquè sigui el millor possible. Les carilles, expliquen els experts, poden ser de porcellana o de composite, igualant l’esmalt natural de les dents perquè sigui quelcom natural. Per a molts pot ser una alternativa a l’ortodòncia sempre i quan aquesta només busqui un tractament estètic, ja que les carilles no poden tenir funcions correctores.

Un tractament de llarga duració

Les carilles de porcellana poden arribar a durar fins a 15 anys sense perdre color ni tenyir-se si se segueixen les recomanacions dels odontòlegs. Pel que fa a les de tipus composite, aquestes duren un màxim de cinc anys. En ambdós casos, són tractaments que es plantegen per aquells que volen corregir color, mida o forma de les seves dents sense passar per una ortodòncia.

Segons explica Dra Nogueras, les carilles són totalment segures per a la dentadura, ja que no desgasten ni fan mal. La seva incorporació a la boca tampoc afecta a la posició de la mandíbula, pel que acostumar-se a elles és força senzill. A més, com que és un tractament totalment reversible, en cas de no adaptar-se es pot treure amb facilitat.

Què costa un tractament d’aquest tipus

Clínica Dra Nogueras, especialistes en salut bucodental per a tota la família, explica que les carilles tenen preus molt diversos segons si són de porcellana o de composite i segons el tractament, pel que recomanen demanar a la clínica pressupost sense compromís per saber com s’adequa a cada cas.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive