Doctora Ester Nogueras.
Doctora Ester Nogueras.

Clínica Dental Doctora Nogueras, el millor somriure per a tota la família

Una clínica dental amb més de 12 anys d’història que vol ser un referent odontològic i un espai pensat per a tots els membres de la família, dels més petits als més grans

Doctora Nogueras Clínica Dental Familiar es troba instal·lada a Mataró des de 2008 amb l’objectiu de convertir-se en el centre de referència de l’odontologia integral per a totes les edats. Des dels més menuts i fins als més grans, oferint totes les solucions necessàries en cada cas. Aconseguir el millor somriure per a tota la família forma part de la seva filosofia, a través d’un tracte proper i familiar i treballant amb les tècniques més innovadores.

Un espai acollidor pensat per a que tota la família si senti còmoda

El tret diferencial de Dra. Nogueras és precisament la presència d’un espai acollidor i professional en forma de clínica que s’allunya de la fredor clàssica d’aquests espais per crear un entorn agradable, proper i amb color. Visitar el dentista amb un somriure també pel que t’envolta. Tot pensat perquè els més menuts estiguin a gust i sigui un punt central per a les famílies des de la primera de les visites, on es treballa perquè la salut i l’estètica estiguin en les millors condicions possibles, sempre oferint totes les opcions disponibles per a cada cas. La prevenció i l’atenció personalitzada són dues de les característiques principals de la clínica, que sap que cada client és únic i té necessitats pròpies. 

WhatsApp Image 2021 03 16 at 16.30.00
Un espai per estar com a casa
 

El pacient, com a casa

Per la clínica, el més important és que els clients se sentint bé, gràcies a la presència d’un personal molt actiu i proactiu que. No parlem només d’una clínica familiar pel fet de tractar a totes les edats, sinó també per oferir una part emotiva i de tracte que busca evadir al pacient del que és una clínica tradicional per transportar-se a un espai pensat per al relax.

 

 


Un servei integral per a cada necessitat

Dra. Nogueras Clínica Dental Familiar compta amb serveis integrals que engloben tots els tractaments i especialitats del món de l’odontologia. El tret diferencial es troba en oferir tractaments òptims, duradors i mínimament invasius. Odontologia preventiva, cirurgia bucal, odontopediatria, ortdòncia per a totes les edats, ortodòncia invsibile, ortodòncia conservadora, periodòncia, implantologia, pròtesis, bruxisme, higiene bucodental, blanquejament dental o sedació conscient són alguns dels tractaments i serveis que es poden trobar a la clínica.

WhatsApp Image 2021 03 16 at 16.30.03
El millor somriure amb totes les mesures de seguretat
 

Estètica i odontologia conservadora

L’estètica dental és un dels apartats més destacats dels serveis de Dra. Nogueras, per la gran quantitat de tractaments orientats al disseny del somriure. Aspecte saludable i boca sana. Amb els últims avenços tecnològics, els tractaments es poden fer per redreçar, aclarir, reformar i reparar les dents, personalitzant les necessitats de cada cas i aconseguir que no s’amagui més el somriure.

Compten amb tots els tractaments d'estètica i odontologia, buscant sempre la millor opció per a cada cas

D’altra banda, també compten amb tot tipus de tractaments com obturacions, canvi d’empastaments, incrustracions, reconstruccions, segellat de fissures o malformacions per poder restaurar els teixits durs de la peça dental i donar-li una nova vida. Són només dos exemples dels molts serveis que fan servir l’última tecnologia per oferir sempre les millors opcions.

WhatsApp Image 2021 03 16 at 16.30.01 (1)
Pensat per a tota la família
 

Amb un equip format i experimentat en totes les especialitats odontològiques, els resultats duradors són fruit de l’experiència, la innovació, la tecnologia i la confiança que són capaços de transmetre.

Més informació:

  • Clínica Nogueras
  • C/ Iluro 47, cantonada amb carrer Unió
  • 93.755.11.77

Comentaris (1)

Marco Fa 2 mesos
Sóc client desde el 2008,la doctora Noguera em va ajudar molt amb un problema de bruxismo.....va ser molt profesional i amb molta paciència per part de la doctora em vaig curar. Li estaré sempre molt agraït

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive