Cueva de Sal Individual Saltium Mataró
Cueva de Sal Individual Saltium Mataró

Redacció

Saltium inaugura a Mataró el primer centre d'haloteràpia controlada de Catalunya

Una teràpia natural que permet inhalar micro partícules de salt de roca 100% natural i millorar afeccions respiratòries i dermatològiques.

SALTIUM, líder en Haloteràpia a Espanya, ha inaugurat la seva primera franquicia a Catalunya, concretament a Mataró. Aquesta nova ubicació, sota la direcció de Susana R. Abad, promet ser un refugi de salut i benestar, comptant amb el suport de professionals destacats com el Dr. A. Olmo, un renombrat especialista en Otorrinolaringologia. L'Haloteràpia, una terapia natural que implica la inhalació de micro partícules de sal de roca 100% natural, es presenta com una solució innovadora i no farmacològica per a diverses afeccions respiratòries i dermatològiques. Les partícules de sal actuen com a agents antisèptics, antibacterians i antiinflamatoris, millorant la salut respiratòria i cutània.

La nova franquicia de SALTIUM ofereix una experiència immersiva en les seves “Coves de Sal”, equipades amb tecnologia Halomed, líder mundial en la fabricació de halogeneradors. Aquestes coves, que inclouen una col·lectiva, dues individuals i una infantil, estan dissenyades per proporcionar un ambient asèptic, amb un sistema de ventilació que renova l'aire i manté una humitat relativa controlada. Les sessions de 50 minuts permeten als clients relaxar-se mentre respiren aire salí, amb l'addició de musicoterapia i cromoterapia per adults, i espais amb joguines i entreteniments per a nens.

A més de ser un espai de benestar, aquesta ubicació és singular per compartir local amb una consulta mèdica d'otorrinolaringologia, fomentant una col·laboració estreta entre la medicina tradicional i la Haloterapia. Això proporciona un enfocament integral per tractar problemes respiratoris i auditius.

Cueva de Sal Colectiva SAltium Mataró 2
 

El Dr. A. Olmo destaca l'Haloteràpia com una eina natural i eficaç per a ampliar les opcions terapèutiques, especialment per a pacients joves amb problemes respiratoris. Aquesta teràpia, reconeguda internacionalment i avalada per estudis clínics, es mostra eficaç en tractar afeccions com bronquiolitis, otitis, inflamació de les vies respiratòries, dermatitis atòpica, i símptomes d'al·lèrgia.

En resum, la nova franquicia de SALTIUM a Mataró representa un avanç significatiu en l'àmbit de la Haloteràpia a Catalunya, oferint un espai únic que combina benestar, tecnologia avançada i col·laboració mèdica, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus clients.

5f625f04 2560 4f72 91fb a369307afc50
 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive