Gossos i persones grans.
Gossos i persones grans.

Redacció / AMIC

Els millors gossos per a les persones grans

Cal tenir en compte la mobilitat i autonomia que té la persona per a cada cas.

Moltes persones grans tenen gossos a casa amb la finalitat de sentir-se més acompanyats i, fins i tot, contribuir a pal·liar les possibles malalties que pateixin. Són casos en els quals no totes les races de gos són idònies, per possibles problemes de mobilitat i autonomia de cada persona. I, quines races són les més idònies?

Una de les races de gos més recomanada per a les persones majors és la Schnauzer, que té una gran capacitat d'adaptació a l'estil de vida de cada persona. A més, és molt intel·ligent, sociable, afectuós i tranquil a casa. Una altra bona opció és el Caniche. Entre les seves particularitats figuren la seva gran intel·ligència i petita grandària.

iStock 1181270413
Una de les races més destacades, el Golden Retriever
 

El Pug Carlino és un ca molt tranquil i que, a més, es caracteritza per ser noble i tenir una manera de ser molt adorable. A més, no requereix fer molt d'exercici. A aquest llistat se suma al seu torn el Bichón maltès, que és molt amigable, així com el Cavalier king Charles spaniel, que és molt tendre i afectuós amb qualsevol persona, però especialment amb els ancians i els nens.Un gran aliat per a les persones grans

Les persones majors tenen un bon amic i aliat en el Golden retriever. Malgrat la seva gran grandària, és un gos molt feliç i amb un caràcter molt afable, a part d'intel·ligent i de fàcil convivència. Aquest rànquing es tanca amb el gos Llabrador, que és dòcil, encara que no el sembli per la seva grandària.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive