Un remei casolà  per a la tos.
Un remei casolà per a la tos.

La ceba i la tos, mite o realitat?

Un remei casolà que serveix per intentar rebaixar la tos quan és exagerada.

Quan ens parlen de remeis casolans per a la tos seca, solem ser escèptics quant als seus resultats. No obstant això, després d'una mala nit prenent xarops i pastilles sense cap resultat, és quan decidim donar-li una oportunitat a la típica recepta de l'àvia, per inversemblant que ens sembli i per millorar la salut. Dels milers de remeis casolans que existeixen per a la tos, hi ha un que és infal·lible, econòmic i fàcil d'aconseguir. L'única cosa que necessites és una ceba.

L'única cosa que cal fer és tallar una ceba a la meitat i posar-la en un plat sota el llit durant tota la nit. Una altra manera de potenciar el seu efecte és agregant una cullerada de sucre i unes gotes d'aigua.

Els efectes secundaris

L'únic efecte secundari que té és que l'olor de la ceba impregna llençols, cortines i coixins, pel que recomanem quan es pugui, ventilar l'habitació immediatament. Tot i que mai es recomana substituir aquests mètodes per una visita a l'especialista, sí que aquests trucs poden resultar un excel·lent complement per a un tractament, malgrat que hi ha diversos especialistes que no troben evidències del funcionament d'aquest mètode.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive