Bons hàbits
Bons hàbits

Redacció

7 hàbits per tornar a la rutina millorant benestar físic i mental

James Clear, expert en bons hàbits, ofereix estratègies concretes per assolir els teus objectius, tot destacant que petits canvis quotidians poden conduir a resultats extraordinaris

banner estudiocapi 23
 

Amb el llibre d'èxit "Hàbits atòmics: canvis petits, resultats extraordinaris" de James Clear com a inspiració, podem començar la nostra tornada a la rutina amb una injecció d'energia positiva. Aquest expert en bons hàbits ofereix estratègies concretes per assolir els teus objectius, tot destacant que petits canvis quotidians poden conduir a resultats extraordinaris. Aquí, presentem set hàbits atòmics per millorar el benestar físic i mental en la vida quotidiana.

Calendaritzar la teva formació: Deixa enrere les inscripcions a gimnasos que mai uses. En comptes d'això, estableix objectius de formació concrets i incorpora-los a la teva rutina diària. Planifica les teves sessions d'entrenament amb detall i mantingues-les com una cita ineludible amb tu mateix.

Apaga Netflix i llegeix un capítol: Redueix el temps davant de les pantalles i recupera l'hàbit de la lectura. Potser només pots llegir un capítol abans de dormir, però amb el temps, aquest petit esforç acumulat es traduirà en una major cultura i satisfacció personal.

Esmorza amb proteïnes: Opta per un esmorzar ric en proteïnes, com iogurt amb fruits vermells, ou revoltat amb verdures o un batut de proteïnes. Aquesta elecció et mantindrà saciat i et prevenirà de picar entre hores.

Utilitza el mode avió: Redueix la distracció digital activant el mode avió quan sigui necessari. Limita les notificacions de les xarxes socials i establix temps concrets per revisar el correu electrònic.

Canvia les queixes per somriures: Treballa el teu diàleg intern i reemplaça pensaments negatius per afirmacions positives. Fomenta gestos amables cap a altres persones, com saludar, agrair o somriure.

'Snacks' d'activitat: Aprofitant petites pauses durant el dia, realitza exercicis com flexions o 'sentadillas' per augmentar el teu consum calòric i evitar el sedentarisme. Pots optar per un estil de vida actiu fent coses com pujar escales o baixar del transport públic una parada abans del teu destí i fer el tros que et queda a peu.

Planifica el Teu Dia: Organitza el teu dia amb realisme utilitzant una agenda de paper o una aplicació de calendarització. Prioritza les tasques i reserva temps per a tu mateix, ja sigui per a la meditació o altres activitats que et beneficiïn físicament i mentalment.

Res de canvis dràstics

Així doncs, aquests hàbits atòmics poden ser la clau per millorar el teu benestar en la vida quotidiana. No es tracta de canvis dràstics, sinó de petites accions que, amb la consistència i el temps, poden conduir a resultats extraordinaris. Prendre's el temps per cuidar del teu benestar físic i mental és una inversió que val la pena fer per una vida més plena i productiva.

Font: elmundo.es/vida-sana

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive