El Centre Atlètic Laietània.
El Centre Atlètic Laietània.

Contingut patrocinat

CA Laietània: un club multiesport per a totes les edats

Amb 1.800 socis, les privilegiades instal·lacions del Laietània són imprescindibles per a la pràctica del tennis, pàdel, gimnàs, futbol sala, natació i molt més. Per a petits i grans. Amics i famílies.

El CA Laietània és un club multiesportiu que compta amb una gran varietat de disciplines i instal·lacions preparades per a elles. Amb 1.800 socis, tenen tot el que l’esportista aficionat i les famílies poden esperar: sis pistes de tennis, set de pàdel, 400 metres quadrats de gimnàs amb possibilitat d’assessorament, un entorn enmig de la natura amb zones de picnic, bar, restaurant i diverses piscines, a l’aire lliure i coberta, perquè qualsevol persona que tingui un vincle amb l’esport trobi el seu lloc. Un espai per a l’esportista individual, però també per a les famílies. Aquesta és l’enorme proposta per un club ideal per desconnectar i que està perfectament adaptat a les necessitats actuals.

Les principals activitats (fes click a les icones)
 

Casals, activitats per a totes les edats i escola d'atletisme

El CA Laietània ha estat i és el club de referència en l’atletisme a nivell mataroní i maresmenc, i segueix amb una gran base d’atletes de totes les edats. Més de 120 joves es troben a l’Escola d’Atletisme en diverses disciplines i entrenant a l’Estadi Municipal d’Atletisme. 

El gimnàs del centre.
El gimnàs del centre.
 

D’altra banda, també per als més menuts, l’entitat treballa amb diversos cursos i escoles de formació en totes les disciplines del centre i compten amb un casal d’estiu que ha estat tot un èxit seguint els protocols establerts per a la Generalitat de Catalunya i que són una demostració de com l’ampli espai i l’activitat a l’aire lliure són dues garanties del Centre Atlètic Laietània per gaudir de natura i esport a dia d’avui.

Preparats per la Covid-19: un lloc privilegiat en temps com els actuals

Naturalment, tot el Centre Atlètic Laietània s’ha adaptat als protocols de seguretat necessaris per poder mantenir l’activitat al màxim de rendiment. Per això hi ha gel hidroalcohòlic repartit per tots els espais, separació entre màquines al gimnàs, un topall de persones que hi poden entrar a la vegada, l’obligació de netejar i desinfectar les màquines de part dels socis, limitacions de dues persones per carril a la piscina i tot el material que es cedeix, com les pilotes de tennis i pàdel, es desinfecten de manera regular. A més, de moment i fins a nova ordre dos serveis de Wellness com el jacuzzi sauna es troben tancats per seguretat. 

De fet, un tret diferencial és precisament que la gran majoria d'activitats es gaudeixen a l'aire lliure, que conjuntament amb les mesures de seguretat crea un espai segur i lliure de Covid per a tots els que volen practicar esport.

Fem un vol pel Centre Atlètic Laietània?

Centra Atlètic Laietània des de l'aire
 

Preus adaptats a totes les franges i nous projectes en marxa

El CA Laietània compta amb diverses quotes que estan pensades per a tot tipus de famílies i edats. Des d'adults fins a infants, passant pre joves o famílies numeroses, així com també propostes que poden encaixar per empreses. Quotes que busquen la major competitivitat en cada cas.

Des del Centre Atlètic Laietània recalquen que com a entitat sense ànim de lucre, tots els beneficis que puguin aconseguir es reinverteixen sempre en millores per a les instal·lacions. Es reverteix al soci el que aporta. I de fet, treballen ja amb nous projectes en marxa per intentar ampliar l’oferta esportiva i equipaments a mig i llarg termni. Entre ells, es renovarà la pista de futbol sala per instal·lar-hi gespa artificial i també es prepararà un camp de vòlei platja.  L'esport, en totes les seves vessants, en un únic espai en constant millora.

 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive