Vichy Catalan.
Vichy Catalan.

Contingut Patrocinat

Vichy Catalan, d’aquí, de sempre i amb envasos retornables

Una beguda  que manté els seus orígens i que potencia l’economia circular per gaudir de la teva aigua preferida i ser sostenible

Vichy Catalan porta amb nosaltres tota la vida. A casa nostra, parlar d’aigua amb gas és fer-ho d’una marca que acompanya a petits i grans en molts moments. Som una societat que organitza les celebracions i els millors moments al voltant dels àpats, i la guspira de tot això n’és la beguda. Amb l’estiu, res és més refrescant que un Vichy Catalan molt fresc, de bombolla fina i aquell toc que agrada a tothom. Perquè els més menuts vam començar tastant Vichy Catalan a casa dels avis, i d’això se’n fa tradició i ens acompanya quan ens fem grans. I així va seguint el cicle. La generació Vichy Catalan es renova, com també ho fa el compromís de la marca amb el que l’envolta.

A través de la botiga virtual latiendavichy.com, la marca ha impulsat el sistema circular de reciclatge de vidre dels seus envasos, facilitant-ne el seu retorn i cuidant com s’ha de cuidar el medi ambient: pagues només pel que beus i no per l’envàs en sí. Com diuen, una forma (eco)lògica de cuidar el nostre entorn i el nostre futur.

Vichy
 

Perquè Vichy Catalan ha estat pionera i innovadora des de la seva fundació, al 1881, i la millor manera de seguir creixent i innovant és sent responsable amb el medi ambient. De fet, la iniciativa no és pas nova, ja que és una manera de connectar els orígens amb el futur: si tornem les caixes i les ampolles per a reutilitzar-les, recuperem l’import abonat i generem menys residus.

Les mateixes celebracions però més sostenibles

La maquinària de creació de nous recipients genera una sèrie de residus que fan créixer la nostra petjada ecològica al llarg d’un procés de producció que acaba amb el consum a casa o als establiments. Si podem frenar aquest cicle, aconseguim gastar menys recursos i energia amb el que això suposa a nivell de gasos d’efecte hivernacle, potenciar i posar en valor l’ús del vidre que sempre ha acompanyat Vichy Catalan i que com a matèria primera és més fàcil de reciclar que d’altres i cuidar un món que ens ha donat ja moltes senyals d’alarma.

 

Com funciona el sistema d’envasos retornables

L’usuari que vulgui fer servir el sistema d’ampolles retornables ha d’entrar a latiendavichy.com i seleccionar la pestanya d’envasos retornables. Un cop allà, només ha d’escollir quin pack d’ampolles vol comprar (Vichy Catalan està disponible en 12 ampolles d’un litre cadascuna, 20 de 500ml o 24 de 300ml). Un cop fet, simplement hem de posar el nostre codi postal, escollir quantes ampolles volem comprar i quantes caixes amb ampolles buides tenim per retornar.

Un cop fet el procés, simplement haurem d’omplir les nostres dades perquè ens portin la caixa i s’emportin la buida. Senzill, beneficiós per al medi ambient i també per a la teva butxaca. Actualment, a banda de Vichy Catalan hi ha també packs d’ampolles Font d’Or d’aigua mineral que estan disponibles en aquesta modalitat d’envasos retornables.

Vichy Catalan és una beguda de sempre i busca complir amb la triple E d’ecologia, economia i excel·lència, perquè es pugui seguir gaudint, precisament, tota la vida. I això només passa per construir un món sostenible de present i de futur.

vichy cat2
 

 

Comentaris (1)

Carles Fa 12 dies
Aquest és el cami a la reutilització i a disminuir redidus plàstics, si senyor. Però si ha d'implicar als distribuidors, al super del costat de casa. Desitjo que l'exemple es reculli en la majoria de liquids de consum familiar i de restauració, llet inclosa.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive