-
-

Vaizen, una cervesa de Caldes que es presenta a Zwenkau

Un dels projectes futurs és el de produir la cervesa artesanal a Caldes

La cervesa Caldes Vaizen és una creació dels alemanys Rüdiger Renno i Andreas Hipp, que es coneixen fruit dels seus estiuejos a Caldes d’Estrac. La beguda impulsada pels dos teutons, que ja es va presentar al municipi maresmenc, ara s’ha donat a conèixer en un acte promocional al municipi alemany de Zwenkau. 

L’acte de presentació oficial va tenir lloc el passat 3 d’octubre a la ciutat germànica amb l’original parc d’atracció de Belantis com a escenari. La cita va comptar amb la presència de l’alcalde de Zwenkau, Holger Schulz; l’alcaldessa de Caldes d’Estrac, Rosa Pou, convidada especialment per a l’ocasió; la responsable política del districte Gesine Verano, els impulsors de la iniciativa: Renno i Hipp, el propietari del parc d´atraccions, Erwin Linnenback, i Toni Suñé, restaurador de Caldes d´Estrac. Entre el públic, representants comercials, restauradors i empresaris del sector interessats en el jove producte. La simbòlica signatura de la relació d’amistat entre Caldes d’Estrac, Zwenkau i Caldes Vaizen al mateix parc Belantis va concloure l´acte que va resultar un èxit i que va donar peu a plantejar projectes futurs com el de la possibilitat de produir la cervesa de forma artesanal a Caldes d’Estrac (de moment es produeix a Alemanya).

D´altra banda també va formalitzar el desig de que els llaços d’amistat que han nascut entre persones de les dues poblacions acabin convertint-se en un pont que teixeixi una relació entre els dos pobles.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive