-
-

capgros.com

'Un brindis popular pel 2015', portada del Capgròs de la setmana

L'OCA i altres festes de cap d'any protagonitzen la darrera revista de 2014

"Un brindis popular pel 2015", aquest és el tema de portada de la revista Capgròs de la setmana, la darrera de l'any que sortirà dissabte, dia 27, a tots els punts de distribució habituals. Ja es pot consultar a Internet i podreu trobar informació sobre les festes de cap d'any, destacant l'OCA, la festa popular que sembla haver trobat un emplaçament després de l'acord entre els seus organitzadors i l'ajuntament de Mataró.

Però l'actualitat no s'atura, i la visita del conseller de Territori, Santi Vila, va deixar molts titulars que també es recullen a la revista. Les obres de millora dels accessos per Mataró Oest que començaran al 2015, els reforços en el sistema d'autobusos que fan el trajecte Mataró-Barcelona i les rebaixes en els peatges del Maresme són tres notícies importants.

No falta l'anunci de la Volta Catalunya, que tornarà a passar per Mataró, ni la resta d'actualitat esportiva de la setmana. En Cultura, el concert familiar del saxofonista Llibert Fortuny és la cita més destacada d'aquestes dates.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive