-
-

capgros.com

Un aparador ben variat de mones

Enguany una de les que més atenció ha generat és la de la pastisseria Uñó, que reprodueix la família Robafaves a gran mida

Les pastisseries de Mataró treuen tots els seus recursos i creativitat per celebrar la Pasqua amb les mones més cridaneres. Enguany una de les que més atenció ha generat és la de la pastisseria Uñó, que reprodueix la família Robafaves a gran mida. “Feia temps que ens rondava pel cap i aquest cop ens hi hem atrevit”, explica el pastisser Claudi Uñó. Més de metre i mig d’alçada i uns 65 quilos, és més una estructura arquitectònica que un pastís. “Has de jugar amb els pesos a la base i alleugerar al màxim la part alta, com si fos un edifici”, destaca Uñó, molt content que cada dia la gent s’aturi a l’aparador del seu establiment i es faci fotos amb aquesta versió tan dolça de les figures més estimades de la ciutat.

El món de les mones cada dia és més sofisticat. A Le Petit Bonbon en fan de totalment personalitzades segons els requeriments dels clients, gràcies a una impressora alimentària o “chocotransfer” que permet transferir imatges a la xocolata. “Hi podem dibuixar tot el que vulguem i en tots els colors”, expliquen des de la pastisseria mataronina.

De mones n’hi ha de tota mena, també de clàssiques i més assequibles, i sempre amb les figures més mediàtiques com a protagonistes. Enguany “està arrasant la Patrulla Canina i Star Wars”, expliquen des de la pastisseria Maica. Dos clàssics com el Barça o la princesa Frozen de Disney tornen puntuals a la cita, perquè mai passen de moda. Als ingredients tradicionals, com la nata i la xocolata, s’hi sumen altres propostes com per exemple el praliné.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive