Temps de Vi, un èxit: més de 40.000 visitants
Temps de Vi, un èxit: més de 40.000 visitants

Temps de Vi, un èxit: més de 40.000 visitants

Temps de Vi genera un impacte econòmic de prop de 3 MEUR a Vilanova i la Geltrú

L'edició d'enguany de la fira Temps de Vi, celebrada del 10 al 12 de juny, va generar un impacte econòmic de 2,9 milions d'euros a Vilanova i la Geltrú. Ho constata un estudi encarregat per l'Ajuntament coincidint amb el retorn de la fira vinícola a la Rambla Principal, on es va desenvolupar amb el format habitual després de donar per acabades les restriccions de la covid.

Del total de l'impacte, un 68,2% dels diners va repercutir de forma directe sobre l'economia local i es calcula que la despesa mitjana de cada assistent va ser de 43 euros. L'estudi també indica que un 32% dels 40.000 visitants van fer despesa als restaurants i bars del centre i que un 21% va visitar algun establiment de restauració de la ciutat.

Pel que fa al nombre de visitants, una quarta part era el primer cop que la visitaven. En relació a la procedència, el 70% era públic de la mateixa ciutat. A l'hora de puntuar l'experiència a la fira, la nota mitjana va ser del 8,5 i el 94% dels visitants va afirmar que tornaria en una propera edició

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive