Els vins d'Alella són molt reputats, una denominació d'origen amb anomenada
Els vins d'Alella són molt reputats, una denominació d'origen amb anomenada

Redacció

L'Ajuntament d'Alella cancel·la la Festa de la Verema

Consideren que amb la prohibició de reunions socials de més de 10 persones no té sentit.

L'Ajuntament d'Alella ha decidit cancel·lar la Festa de la Verema, que estava prevista entre els dies 4 i 6 de setembre al mateix municipi. La decisió arriba amb l'objectiu de minimitzar el risc de transmissió de la Covid-19. Segons expliquen en un comunicat, consideren que ""en l’estat actual de la pandèmia i arran de les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat, i tenint en compte la prohibició de fer reunions socials de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en el públic, l’Ajuntament ha pres la decisió de cancel·lar la 46a Festa de la Verema d’Alella".

La decisió es pren sempre "prioritzant en tot moment la salut i el benestar de la ciutadania. Aquesta festa, que forma part del segell d’identitat d’Alella, convida per si mateixa a ser compartida amb familiars, amistats, veïnat, i a acollir any rere any visitants d’arreu. D’aquí ve aquesta decisió presa amb responsabilitat". Per això, recalquen que és la "festa del vi de la DO Alella, la festa on cellers, vinyaters, restauració, bars, comerços, així com entitats i associacions del poble, firaires, artistes, etc. hi tenen molt a dir. A tots i a totes vagi per endavant l’agraïment de l’Ajuntament per ser-hi sempre i per ser-hi també en aquest any tan convuls".

En contacte amb els afectats

Per acabar, l'Ajuntament d'Alella destaca que està en contacte "directe amb cellers, restaurants i bars, amb les entitats i associacions alellenques i amb tothom que té implicació en la Festa de la Verema per tal de compartir aquesta decisió, i a la vegada també per fer-los palès que se seguirà treballant conjuntament en les properes edicions. Així mateix desitja als cellers i vinyaters que tinguin una bona verema i que ben aviat tothom pugui tastar els vins que en surtin".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive