-
-

Torna l'esperada la Nit de Tapes a la Plaça de Cuba

Aquest dissabte amb música en directe.

El mercat de la Plaça de Cuba es prepara per  una de les cites més exitoses que es recorden en els últims temps en el món de la gastronomia local: la Nit de tapes al propi mercat. Una trobada on els mateixos paradistes preparen tapes i platets amb els productes frescos que acostumen a vendre i que, acompanyats de beguda, conformen una trobada de les més interessants per gaudir una nit d’estiu com la del proper dissabte 14 de juliol.

A partir de les 20h, onze parades del mercat de la Plaça de Cuba canvien durant una estona de registre. El producte fresc i de proximitat que ofereixen es transforma en platets i tapes elaborades per ells mateixos que serveixen per gaudir d’una vetllada única fins la mitjanit. En les anteriors edicions van passar-hi més de 6.000 persones, i des de l’organització van decidir espaiar aquestes cites per no morir d’èxit. La darrera va ser tota una fita també a mitjan mes de juliol i ara es rescata de nou.

Les tapes es podran trobar entre dos i quatre euros segons l’elaboració i com ja és habitual, les parades que estaran presents en la Nit de Tapes cobreixen tots els fronts i productes que es troben al mercat: hi haurà carnisseries, peix, bacallà, fruita, pollastre... Res falta en l’oferta de tapes que es podrà veure el dissabte.

Què és el Nit de Tapes?

Parades de la Plaça de Cuba (11) ofereixen tapes i platets amb el seu producte per gaudir d’una nit variada a nivell gastronòmic.

Quan se celebra?

Aquest dissabte, dia 14 a partir de les 20h i fins a la mitja nit.

Quan costen les tapes?

Les tapes estaran a dos, tres i quatre euros depenent de cada tapa i la seva elaboració. Totes les parades tindran quintos de Moritz a 1,25 euros i aigües a un euro. També poden tenir altres begudes a preus que dependran de cada parada.

Hi ha alguna novetat?

Sí. Enguany hi haurà un trio musical que amenitzarà la Nit de Tapes amb música en directe mentre duri l’esdeveniment.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive