-
-

Núria Ferreres

Teresa Graupera: “Ens hem proposat desestacionar la neula”

Casa Graupera presenta les seves neules estacionals en un tast al Celler Castellví

La neula ja no és tan sols un producte nadalenc. Això és el que la artesana Teresa Graupera dels mestres neulers de Mataró vol promoure amb un conjunt de neules inspirades en les quatre estacions. Els artesans neulers han fet aquest dijous dia 21 un tast gastronòmic per donar a conèixer aquesta nova proposta. L’acte ha tingut lloc al Celler Castellví de la Plaça de Cuba i ha atret l’interès principalment de restaurants i comerciants.

 

La idea va sorgir l’any passat en intentar promoure els productes del Maresme dins un projecte que compta amb el suport del Consell Comarcal. Casa Graupera juntament amb un conjunt de productors de vins, fruites i flors de la comarca del Maresme, entre d’altres, es van ajuntar per a crear la neula estacional, és a dir, una neula inspirada en els aromes de cada estació de l’any. L’objectiu, segons explica la mateixa Graupera, “és desestacionar la neula estacionant-la en cada època de l’any per a fer que aquest aliment sigui consumit més enllà de Nadal”.

 

La neula de primavera es composa de flors de violeta, la d’estiu de xocolata blanca i maduixa, la de tardor de xocolata amb llet i poma IGP de Girona i la d’hivern de xocolata negra i pinya totes elles es combinen amb un vi o una cervesa específic.  L’objectiu d’aquesta neula estacional és transportar-nos a cada època de l’any amb els productes de la terra i a l’hora de vendre aquestes neules a l’estranger ensenyar com menja Catalunya.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive