Una tapa d'edicions anteriors.
Una tapa d'edicions anteriors.

Tapa solidària al Bar Europa a favor del Casal dels Infants

Costa 4 euros i 50 cèntims van destinats a l'entitat.

El Bar Europa participa de la iniciativa del Casal dels Infants amb una tapa solidària, apadrinada pels xefs Ferran i Albert Adrià, a favor d’aquesta entitat social i ciutadana. 
La idea és que diversos establiments d’arreu ofereixin una tapa solidària mitjançant la qual qui la demana està fent una aportació al Casal. Dels quatre euros que costa la proposta del Bar Europa (foto), 50 cèntims van destinats al Casal dels Infants i a la seva tasca.

Treballen des de fa 30 anys als barris més vulnerables, al costat dels infants i joves amb més dificultats perquè tinguin el màxim d’oportunitats. Transformen realitats des d’una resposta educativa fent reforç a l’escola, espais de suport  a famílies, formació en oficis... I atenen a 6.000 infants, joves i famílies en risc de tot Catalunya. La tapa solidària va arrencar el mes d’octubre i és una iniciativa que els seus impulsors defensen com una proposta que “neix de la consciència que invertir en educació, quan abans millor, contribueix a la igualtat d’oportunitats de tots els nens i nenes.  

Propostes al Maresme
El Bar Europa participa amb una de les propostes més mataronines que hi ha: la sípia amb pèsols i patata, el conegut com a plat de Mataró. És l’únic establiment de la capital. Al Maresme hi ha altres propostes d’entre les més de 70 d’aquesta cita. L’Hostal de la Plaça (Cabrera de Mar),  l’Espinaler (Vilassar de Mar),  Penjaases by Cal Tito (Vilassar de Mar)  i Cal Tito (Vilassar de Mar) també hi participen.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive