-
-

Su. El punt de trobada de la cuina japonesa tradicional i moderna

El restaurant del carrer Pujol (Mataró) ofereix una nova experiència en el món del menjar japonès.

Su. és un nou establiment al carrer Pujol dedicat al concepte de cuina japonesa tradicional però actualitzada als temps que corren. Impulsat pels socis Albino Cisneiros i Mafalda Gardé, l’objectiu del restaurant és poder oferir una experiència única al Maresme gràcies a la seva barra des d’on es veu els sushi man treballant i amb qui es pot intercanviar idees. No hi ha una barra com aquesta a Mataró i la comarca, i això aporta un valor afegit al fet que treballen amb una desena de varietats de peix diferent que van canviant segons el mercat.

Cisneiros porta una dècada dedicat al món de la cuina japonesa, i és ara quan juntament amb la seva sòcia Gardé han volgut tirar endavant un projecte personal i diferenciat on el sushi n’és el protagonista, però no l’únic. Compten amb un menú migdia amb un primer i un bento box que sempre porta dues varietats de sushi i dos plats calents, a banda de beguda i postres o cafè.

Producte fresc i de mercat

No falta el salmó i la tonyina, però també treballen amb producte com el calamar, el pop, la sardina o el bonítol, tractats de manera que no s’estila i que aporta nous sabors als. Amb aquesta varietat volen posar en valor peixos que al Japó tenen molta sortida i aquí a vegades no es coneixen o no es produeixen com cal. També destaca l’anguila, que compren viva i fan tot el procés des que l’adquireixen fins que acaba al paladar del client, oferint una experiència molt diferent a la d’altres establiments.

producte fresc su

Més que sushi

Tenen plats calents espectaculars, com el Kakiage negra (una tempura de verdures, marisc i tinta de calamar) o el Bao soft Shell crab, un pa japonès al vapor amb cranc de closca tova. Tampoc falten propostes elaborades com uramakis de confit de pato amb foie o el Dragon roll, llagostí amb tempura amb espàrrecs cobert de salmó i ous d’Ikura.

Una barra lliure a la creació

La barra és l’epicentre de la creació culinària de Su. Això es veu en propostes com les taules creatives, on hi ha taules free style perquè el sushi man provi i decideixi personalitzant la proposta segons els gustos i curiositats de cada client. També ofereixen la llibertat perquè el client segui a la barra i simplement esperi propostes de la cuina segons el que vulgui gastar.

tema 1 gastronomia (1)

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive