-
-

Sèsam Exprés, l’aposta de Sèsam Negre per menjar sushi a casa

Sèsam Exprés ofereix servei a domicili i també tenen menús migdia entre setmana

Sèsam Exprés és un nou establiment que es troba a la Via Europa i que neix de la necessitat dels propietaris de Sèsam Negre de poder oferir un servei de Take Away i de menjar a domicili amb la mateixa qualitat que conté el sushi i menjar japonès al restaurant de la Rambla. Des del passat mes de juliol va arrencar aquesta aventura en la que els clients poden fer comandes a través d’Internet (sesamexpres.com) o per telèfon i en un marge d’uns 40 minuts reben el menjar a casa. També es pot encarregar a una hora concreta i passar-ho a buscar pel seu establiment i compten amb tres taules per qui vulgui menjar allà mateix. No falten plats estrella de Sèsam Negre com poden ser els rolls de Mataró Furai, Plaça Santa Anna o Plaça de Cuba, una bona varietat de makis i sashimis o plats més elaborats com el Pollaste a l’estil Sèsam Negre o el Yakmieri Tori Krispy.

A més, la proposta de Sèsam Exprés destaca per les Sushi Box,  combinats de sushi amb gyosas i alguns plats de fideus (Yakisoba,  Yakimeshi) que ofereixen un bon descompte del preu final si es comprés  per separat.

Sèsam Exprés també ofereix de dimarts a divendres (els dilluns està tancat per descans del personal) un menú migdia que compta amb un entrant a escollir, un primer plat compost de diversos makis i uramakis, un segon plat a escollir i postres per 15,90 euros.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive