Una tapa d'edicions anteriors.
Una tapa d'edicions anteriors.

Redacció

La Ruta de la Tapa torna a Mataró la segona quinzena d’octubre

Les jornades comencen el divendres 15 d’octubre i acabaran el diumenge 31 del mateix mes

patrocini pous b         

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme torna a organitzar després de l’etapa dura de la  pandèmia, les accions gastronòmiques que desenvolupa al llarg de l’any.

A la primavera del 2020 van quedar suspeses les jornades del Plat de Mataró i no ha sigut fins la primavera del 2021 que s’ha tornat a repetir aquest esdeveniment, tot i que molt limitat.

Ara, d’ençà la tardor del 2019 es reprèn la Ruta de la Tapa, per tant dos anys després es reprèn l’esforç per dinamitzar la gastronomia local de Mataró. La novetat d’aquest any  2021 és l’allargament de la Ruta passant d’una setmana i dos caps de setmana a dues setmanes i tres caps de setmana, responent així a la demanda de molts clients que consideraven la Ruta massa curta en el temps. Per tant s’amplia d’onze a disset dies.

Tapes elaborades a preus competitius

La Ruta cerca oferir tapes elaborades a bon preu (3,5€ amb la beguda inclosa) i promocionar a l’hora la gastronomia local i als mateixos establiments. Enguany hi participen 15 establiments: Auto d’Ara, Barram, Burger Centre, Cafè de la Plaça, Canaletes, El Montadito del Centre, El Petit racó, Gatzara, Iluro, Le Robot, Mundial, Nuus-Atenea Port, Ottot Sport bar, The Drunk monk i Tubau xarcuters.

Pel Gremi, donar suport al teixit empresarial pren encara més importància ara, després dels moments durs viscuts de la pandèmia, tenint en compte que la crisi encara no s’ha superat a l’existir limitacions d’aforaments en els interiors dels establiments. Les jornades comencen el divendres 15 d’octubre i acabaran el diumenge 31 del mateix mes. Els clients participants podran enviar una foto d’una tapa  al Gremi i entrar en el sorteig de dos premis cedits per Hotel Atenea port Mataró i DIR-Paradise.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive