Enquesta: et sembla bé la prohibició de fumar a les terra...
Notícies relacionades
Enquesta: et sembla bé la prohibició de fumar a les terra...

Enquesta: et sembla bé la prohibició de fumar a les terrasses?

El Departament de Salut prepara la llei que declararà espai lliure de fum del tabac a les terrasses dels establiments.

Prohibir fumar a terrasses de bars i restaurants, un espai on fins ara es permetia i semblava la via d'escapament dels fumadors quan volien prendre alguna cosa o menjar a l'aire lliure. Aquesta és la proposta del Departament de Salut, que ha explicat a TV3 que estan redactant la norma per presentar-la les properes setmanes. Fumar a una terrassa pot semblar un acte de llibertat, però les molèsties pels no fumadors dels voltants són evidents. Per això us preguntem: us sembla bé la mesura? Teniu les opcions a continuació:

Prohibir fumar a les terrasses
L'ENQUESTA Et sembla bé que es prohibeixi fumar a terrasses de bars i restaurants?

Cal recordar que fa anys es va aprovar la prohibició de fumar a l'interior de bars i restaurants, i que malgrat la polsaguera que va aixecar-se amb aquesta mesura, la societat es va adaptar a la normativa de salut imposada en aquell moment. 

Davant això, també s'ha detallat que  els tractaments per deixar de fumar basats en substituts de la nicotina costen uns 300 euros. Amb la seva gratuïtat es volen eliminar les traves econòmiques per a les persones amb menys recursos.

Comentaris (12)

Enriqueta Fa 1 any
A mi no me molesta. Prefiero esto a la gente que tiene los perros ladrando en las terrazas o apoyados en las mesas. Esos sí que molestan si estás tomando algo.
Mataroni Fa 1 any
Cuando se prohibió fumar en los restaurantes, también decían que los fumadores dejarían de ir y no ha sido así, por lo que pienso que ahora pasará lo mismo.
El Humo Fa 1 any
Lo mejor, lo mas racional y cojonudo que se han inventado los politicos. Un 10 para ellos....
Arnau Fa 1 any
No puc respondre l'enquesta perquè sóc fumador i estic d'acord amb la prohibició, però l'enquesta no ho contempla :(
Pilar Fa 1 any
Jo hi estic d'acord. Pero suposo que un fumador hi estarà totalment en contra. He estat vivint 25 anys amb un fumador fins que ho va deixar, i la veritat va ser un cambi radical.
Mar Fa 1 any
I perque no prohibexen l'alcohol?tambe es dolent! Mentres no es pot fumsr a les terrasses s'estaran fent botellons! Que ja esta prohibit pero no apliquen la llei
Quim Fa 1 any
Perque en contes de prohibir el consum es prohibeix la venta,amb el alcohol tambe (muerto el perro muerta la rabia
Carles Fa 1 any
Com sempre paguen justos per pecadors. Als guardians de la moralitat i bones costums ja els hi anira arrivan, com sempre esglaonadament, la mateixa recepta. Llavors els haurem de sentir reivindican llibertads, que ells voldràn però que pels demés ja no toca. Temps és temps i posa a cadascu al seu lloc.
M.teresa Ortega Aullon Fa 1 any
Totalment d'acord amb la prohibició, per l'efecte negatiu amb les persones i el medi ambient !!
Víctor Fa 1 any
No soy amigo de prohibiciones pero aún no he visto a un fumador que lleve un cenicero petaca portátil que evite arrojar las colillas al suelo, que van a parar al mar. Cada cajetilla con petaca cenicero y a quien ensucie multa. Vale también para papeles, botellines, etc. Y si no paga, trabajo comunitario con escoba y chaleco anuncio con mensaje. Ordenanza útil señores ediles.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive