Appat s’expandeix a 10 pobles més del Maresme
Notícies relacionades
Appat s’expandeix a 10 pobles més del Maresme

Appat s’expandeix a 10 pobles més del Maresme

Appat ja arriba a les Llavaneres, Caldetes, Sant Vicenç, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera, Vilassar de Mar i de Dalt i Premià de Mar i de Dalt

Appat ja no és només el delivery ètic i sostenible dels restaurants de proximitat de Mataró. Ara és més perquè desembarca a 10 municipis més i adquireix dimensió comarcal. La novetat és important ja que vertebra a nivell maresmenc un servei de proximitat que posa en valor la gastronomia de qualitat. Una iniciativa de valors que aposta pel territori. Més de 40 restaurants sumen a la cartera d’opcions per escollir, des de qualsevol smartphone.  

Els pobles on obre el servei són: Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Premià de Dalt. 

El delivery dels restaurants de casa

Appat realitza servei de plataforma de restauració i enviaments a domicili dels restaurants de Mataró, amb motocicletes elèctriques amb una bona potència i autonomia per superar la distància en un temps raonable, i amb zero sorolls i emissions a l’atmosfera. Com sempre, actuant amb els valors que caracteritza l’empresa: l’aposta pels comerç local i per la comarca, amb un model ètic on els repartidors estan contractats i no són falsos autònoms

Appat teixeix la comarca gastronòmicament, d’una manera sostenible i ètica.

Comentaris (1)

Cristina Fa 7 dies
Molt Bona iniciativa, hauria de ser obligatori per tots els repartidors, anar amb vehicles elèctrics. Per tenir una ciutat menys contaminada i pel descans dels veïns.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive