Sangiovese, un dels restaurants recomanats.
Sangiovese, un dels restaurants recomanats.

Quatre restaurants de Mataró, recomanats a la Guia Michelin

Bocca, La Marineta, Nou-Cents i Sangiovese surten a la prestigiosa guia gastronòmica.

Quatre restaurants de Mataró apareixen com a recomanació a la Guia Michelin, que destaca els millors establiments gastronòmics. La guia d'Espanya i Portugal per 2017 va revisar les seves suggerències la setmana passada, en la que es van donar les noves estrelles que serveixen per identificar l'excel·lència dels millors restaurants de la península.

Tots ells destaquen per oferir "cuina de qualitat" segons els paràmetres de la Guia Michelin per al 2017

Més enllà de les estrelles, la guia també identifica diversos restaurants recomanats arreu del país, entre els quals n'hi ha quatre de Mataró: Bocca, La Marineta, Nou-Cents i Sangiovese apareixen amb el segell de 'cuina de qualitat'. Això és el que diuen de cadascun d'ells:

Bocca (Plaça Espanya 18). Cuina de qualitat i bon standing. Familiar i de llarga trajectòria. A la seva acollidora sala es pot degustar cuina tradicional actualitzada que aglutina diversos arrossos, plats de tota la vida i suggerències derivades de productes del dia de la Llotja d'Arenys.

El Nou-Cents (El Torrent, 21). Cuina de qualitat i molt bon standing. Presenta un bon hall i dos menjadors, destacant el més rústic amb una xemeneia i una volta catalana d'obra vista. Ofereixen una cuina actual de bases clàssiques, treballant molt la trufa, els bolets i la caça.

La Marineta (carrer Cuba 76). Cuina de qualitat i standing senzill. Agradable, informal i amb una línia rústico-actual bastant cuidada. Cuina catalana de mercat ben interpretada pel xef, que equilibra tècnica, creativitat i passió.

Sangiovese (carrer Sant Josep 31). Cuina de qualitat i molt bon standing. Gaudeix d'una estètica moderna amb detalls de disseny, deixant tan la cuina com la seva completa bodega a la vista. Ofereixen elaboracions de mercat i temporada, per això es veu com els menús varien amb els canvis d'estació.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive