La presentació de la ruta.
La presentació de la ruta.

Neix la Ruta del vi DO d’Alella

Volen incrementar el valor de l'oferta turística vinculada al territori

La DO Alella ja té la seva ruta. El Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella va presentar dilluns 4 d’abril la Ruta del Vi DO Alella, una iniciativa que té per objectiu articular, integrar i incrementar el valor de l´oferta turística vinculada al territori per contribuir-hi al seu desenvolupament, millorar els resultats comercials i garantir una experiència satisfactòria per al visitants. La Ruta del Vi DO Alella s’articula a partir de la creació d’un Club de producte, la promoció de la cultura vitivinícola i la promoció econòmica i turística en l’àmbit d’influència de la DO Alella. Aquesta aliança pretén augmentar els clients potencials.

Per al turista, la Ruta del Vi ha de convertir-se en una destinació de qualitat que ofereixi la possibilitat d’endinsar-se en la cultura, la tradició i costums del territori vitivinícola. Veremar una vinya, visitar un celler, conèixer el procés d´elaboració, allotjar-se en un entorn rural, prendre un bon vi, adquirir productes típics en botigues especialitzades... Aquestes són algunes de les experiències que la Ruta del Vi oferirà.

Per donar-la a conèixer s’ha edita un catàleg amb un mapa que inclou la senyalització de les diferents propostes, i que es repartirà en oficines de turisme i punts claus de Barcelona i el territori.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive