Imatge del portal.
Imatge del portal.

MilCervezas, portal mataroní que ofereix cervesa artesana a domicili

botiga on-line d’importació de cervesa que va començar a operar fa un mes.

Comprar cerveses artesanes via web. Així és MilCervezas , la nova botiga online de cerveses artesanes i d’importació que funciona des de fa un mes i opera des de Mataró. Amb un catàleg de més de 250 referències i amb l’objectiu clar d’arribar a més de 1000 en els propers mesos, ja es veu com un dels referents a la venta online d’aquest producte, que està en un clar auge i amb un mercat creixent. El web arriba de la mà dels creadors de Muenísimo.

Segons els seus creadors, l’objectiu principal era el de fer una web clara i que fos fàcil de fer servir: “les categories funcionen per tipologia de cervesa, origen i per marca, a part de tenir uns filtres molt bàsics i visuals en el que ens indica la capacitat de les ampolles (o llaunes) que volem comprar, el color de les cerveses o la graduació de les mateixes”. En els següents mesos, MilCervezas, obrirà un club de subscriptors que podran rebre cerveses variades cada mes.

Compten amb més de 250 referències de cerveses artesanes i volen arribar a les mil referències


La proposta pretén obrir-se pas en el món digital i convertir-se en un “referent nacional en aquest mercat en el que cada dia hi ha més adeptes i que creix constantment amb marques nacionals com poden ser les cerveses Montseny, Biir, la Pirata o la Calavera, exemples que es poden trobar a MilCervezas”. Cerveses que, a la par, comencen a ser referents mundials guanyant prestigiosos premis, com és el cas de l’esmentada Biir.

Després del naixement de Muenisimo, ara s’aposta per un mercat més concret on el nínxol és clar; un mercat de gent entesa en el producte on el tracte amb el client és clau per fer-li conèixer millor el producte i per descobrir nous productes.Muenisimo és un portal web que té com objectiu oferir productes gourmet per a comprar on-line. Entre els seus serveis hi havia el de poder oferir enviament de fruita fresca i de proximitat a empreses i compten amb un catàleg de més de 3.000 productes.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive