-
-

Mataró promociona el consum de fruita amb el distintiu 'Aquí Sí: Fruita i Salut’

Vuit restaurants i establiments s’hi adhereixen

“Aquí Sí: Fruita i Salut” és una iniciativa del Pla Interdepartamental i Intersectorial de Salut Pública (PINSAP) per promoure el consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en establiments de restauració i altres establiments d’alimentació. El consum de 5 racions de fruita i verdura al dia és una de les principals recomanacions d’una alimentació saludable. 
A Mataró, la secció de Salut s’ha adherit a aquest programa de la Secretaria de Salut Pública i l’ha promocionat a la ciutat dins dels programes de promoció de la salut i de seguretat alimentària que s’emmarquen en els eixos estratègics 1 i 3 del Pla de Salut Pública de Mataró 2017-2020.

La prova pilot duta a terme a Mataró ha incorporat la inspecció higiènic sanitària dels establiments candidats, com a valor afegit al programa, per tal de verificar que compleixen les condicions necessàries per a evitar un possible risc per a la salut. Els primers vuit restaurants que s’han adherit a la iniciativa i que avui han rebut el distintiu oficial del programa “Aquí Sí: Fruita i Salut” són: Restaurant el Gourmand; Restaurant La Cuina del Cel; Restaurant Som Terra; Bar-Cafeteria-Restaurant Montadito del Centre; Cafeteria-Restaurant el Nou Racó; Cafeteria-Restaurant Vallveric; Bar Capgrossos i Restaurant-Cafeteria TecnoCampus.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive