Una de les edicions de Maresme Gourmet.
Una de les edicions de Maresme Gourmet.

Maresme Gourmet, un espai per descobrir tresors gastronòmics

Es pot veure la seva tasca en format físic o al seu portal maresmegourmet.com

Maresme Gourmet és una revista dedicada als restaurants del Maresme, que té com a objectiu convertir-se en la veu de la gastronomia del territori. Un espai on els protagonistes parlin del que els apassioni i, sobretot, els “lectors aprenguin a viure com autèntics gourmets”, relaten els seus impulsors.  Van néixer ja fa uns anys com a blog i com a pura afició, però mica en mica van anar creixent sota aquell imaginari de ser crear “una suposada guia on recollir els tresors gastronòmics que amagava la comarca”, resa la seva descripció al seu web.

“Un dels nostres objectius és aconseguir posar el Maresme en el mapa de les destinacions gastronòmiques de Catalunya” i “reivindicar que no només les grans ciutats es fa bona cuina”, expliquen. També recalquen quelcom evident: “molt a prop de Barcelona hi ha un territori ple de restaurants”.

La revista es pot trobar en format paper en àmbits gourmet que van des d’Alella i fins Arenys de Mar. En format digital, cada mes editen una versió adaptada dels seus continguts a la web i que també es poden trobar pel seu Instagram o Facebook.

Per ells, el Maresme destaca per ser “terra d’acollida de bons cuiners” que treballen “amb un tipus de cuina més pausat, més autòcton”  i que, tot i que recalquen que a Barcelona “hi ha grans restaurants”, al Maresme cada vegada “som més capaços de competir de tu a tu amb les grans marques”.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive