La casa de Frozen, a Uñó
La casa de Frozen, a Uñó

capgros.com

La princesa Frozen és la reina de les Mones de Pasqua

Els personatges de Disney triomfen a les pastisseries mataronines

La princesa Frozen és la reina de tot el que es pugui imaginar. El musical d'animació de Disney ha convertit aquest personatge en un referent per a infants d'arreu del món. Tots i totes  la volen com a joguina, com a disfressa, i també als seus pastissos. Per això, Frozen és també la reina de les mones de pasqua d'enguany, tal i com expliquen les pastisseries mataronines. "És la que té més èxit", expliquen a la pastisseria Maica. "Està arrasant" afegeixen des d'Uñó. "El que més venem són les casetes de la Frozen", apunten des de la pastisseria Sant Jaume.

En tot cas, Disney no és el dominador absolut, també hi ha alternatives. Una de clàssica és el futbol, amb el Barça com a principal protagonista. "En aquests dos últims anys qui arrasa és en Neymar", coincideixen a dir des de les pastisseries, confirmant que l'astre brasiler té una gran tirada entre els més menuts. A Sacher han preparat enguany unes pilotes de futbol personalitzades per equips que estan tenint un èxit especial.

Pel que fa als preus, hi ha una gran varietat, des dels 20 euros les peces més econòmiques fins a gairebé el centenar en les més complexes. De mitjana, uns 35 euros.


Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive