Destaca pel seu sabor i per ser carnosa.
Destaca pel seu sabor i per ser carnosa.

La maduixa del Maresme, al calendari de productes amb caràcter català

El calendari recull productes històrics catalans segons els germans Roca

Les maduixes del Maresme són un dels 12 “productes amb caràcter català” escollits pels germans Roca per il·lustrar el calendari 2016 editat per BBVA CA. Les maduixes són les protagonistes del mes d’abril junt amb la llegenda “Les condicions climàtiques i orogràfiques del Maresme afavoreixen el conreu i la qualitat d’aquest fruit de color vermell intens, de sabor molt dolç amb un punt d’acidesa, textura i una agradable aroma”.

El fil conductor escollit per BBV CX per al seu calendari 2016 és el dels productes autòctons catalans. La selecció ha estat feta pels germans Roca, restauradors de reconegut prestigi a nivell internacional, que han triat productes “de la terra, amb història i tradició” que permeten “descobrir i entendre el secret d’una gastronomia amb essència i personalitat”. Els germans Roca consideren que un dels productes que reuneix aquestes característiques és la maduixa del Maresme.

El Consorci de Promoció Turística ha col·laborat amb el calendari aportant informació sobre aquest producte que dóna nom a la nostra comarca i que cada vegada està més valorat pel consumidor i per la restauració. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive