Conreen en un lloc privilegiat.
Conreen en un lloc privilegiat.

Hort del centre, producte de proximitat a la venda on-line

Compten amb una parada a la plaça gran.

Oferir el que la gent aprecia per proximitat i qualitat però a la vegada adaptar-se als nous temps. Això és el que va fer el Grup Hort del Centre, instal·lat a l’Hort de les caputxines i amb una parada a la Plaça Gran des de l’agost de 2014 que va decidir, a principis de l’any passat, quedar-se una petita plataforma de venda per Internet anomenada lolaymas.com.
La idea, tal i com explica el productor Toni Graner, era desplegar la producció de l’empresa més enllà de Mataró. “Grupo Hort del Centre és la mare de l’empresa i produeix a l’hort de les caputxines i en uns camps que tenim a Llavaneres; la venda particular la fem des de la parada de la plaça però sobretot per Internet”. Compten amb “deu punts de recollida a Mataró” tot i que arriben “a tota la comarca i a Barcelona”. El públic al que van dirigits és gent particular, professionals, col·lectius diversos, restaurants, menjadors i en definitiva, tothom que precisi d’accedir als seus productes.

Destaquen  per elaborar verdura ecològica, però depenen única i exclusivament del que hi ha de temporada. La seva experiència a fires catalanes els ha permès, també, anar coneixent productors de tota mena i ampliar l’oferta de productes demandats: “vins i caves, llegums, pa, carn, embotits, làctics... tenim gairebé de tot i sempre amb les característiques de la nostra empresa: ecològic, de proximitat i primera qualitat”. Per això miren amb molta atenció “amb qui ens casem” a l’hora d’oferir productes que no són fets per ells però que comparteixen els mateixos “estàndars”.

Graner, però, admet que aquests dotze mesos amb la venda on-line no han estat fàcils: hem pecat de novells i estem reorientant l’estratègia, som tres persones amb ajudes puntuals al darrera de lolaymas i la veritat és que en aquest any hem après molt, ens hem equivocat de tant en tant i sembla que ara ens tocarà consolidar-nos”.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive