-
-

Els infants d’Arenys de Mar aprenen a “Menjar bé” a través d’una exposició

Es tracta d’una exposició interactiva que es pot instal·lar a altres municipis si els interessa

Arenys de Mar acull aquests dies, fins al proper 28 de setembre, l’exposició interactiva de la Diputació de Barcelona “Menja bé, tu hi guanyes”. Aquesta mostra va adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys, amb l’objectiu de donar-los una sèrie de consells sobre com seguir una alimentació saludable.

La mostra consta de diferents plafons amb què es recrea l’ambient domèstic mitjançant espais que estan vinculats a l’alimentació i el lleure, i que faciliten un treball interactiu als visitants. Es complementa amb la utilització de jocs multimèdia i un audiovisual protagonitzat per infants, de la mateixa edat que els destinataris de l’exposició, que expliquen els principis d’una alimentació saludable.

La piràmide alimentària
Ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d’aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s’incideix en la importància de l’activitat física, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable són alguns dels objectius que es preparen i que es dirigeixen a nens de cicle mità superior i d’educació primària. A diba.cat es pot demanar informació per sol·licitar l’exposició i saber els requisits necessaris.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive