-
-

capgros.com

'Els Fogons de Mataró', llibre de receptes de vuit restaurants de la ciutat

El llibre està disponible a les llibreries de la capital del Maresme a 15 euros

Des de fa temps, Mataró compta amb una oferta gastronòmica variada i de qualitat. Són diversos els restaurants que han apostat per la cuina elaborada i de proximitat a la capital del Maresme, i alguns d’ells estan recollits a ‘Els fogons de Mataró’,un projecte iniciat per Patricio Inostroza, del Culinary. L’objectiu era col•laborar amb companys de professió per crear un llibre de receptes de restaurants de Mataró. I així neix Els Fogons de Mataró, que es va presentar el dilluns passat a la Nau Gaudí i que compta amb aquests restaurants:, Culinary, Sangiovese, Sèsam Negre, La Marineta, Dos Cuiners, El Quiosc, la Pentola i Cava86.

La selecció de restaurants compta amb una gran varietat de propostes culinàries que van des de la cuina tradicional mediterrània a propostes més creatives, platets i tapes, cuina japonesa, hamburgueses premium, cuina italiana i altres. De fet, els contrastos entre l’oferta de cadascun dels establiments és el que dóna un valor afegit a aquest recull. El llibre destaca per fer una petita explicació de qui són i d’on venen els restaurants que col•laboren i per fer una  proposta de receptes elaborades de cadascund’ells. Les vieires amb llima de kaffir del Culinary, el ravioli de gamba de Sangiovese, el sushi del Sèsam Negre, la Fish Burguer d’El Quiosc, les braves que no piquen de la Marineta, el Bou de Nebraska dels Dos Cuiners,  el calzone napoletano de la Pentola o el combinat d’ibèrics, patés i formatges de Cava86 són algunes de les més de 30 receptes que es recullen al llarg del llibre.

Per últim, el llibre també compta amb altres apartats que permeten descobrir com fer tot tipus de salses (de taronja, mango i mel, romesco, de ceps, etc.),  dóna idees per a fer divertits plats de pasta, i consells variats per aprendre a fer plats com ous, brou de peix, roast beef o com lligar una salsa. També hi ha una sèrie de combinats recomanats pel local de copes Colton. El llibre costa quinze euros i es pot adquirir a qualsevol de les llibreries que hi ha a Mataró com pot ser l’Abacus, Dòria o Tramvia.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive