capgros.com

Els Capgrossos, a l'etiqueta d'un vi DO Penedès

La cooperativa penedesenca Covides porta la colla mataronina i altres colles catalanes a les ampolles dels seus vins i caves Casteller

La cooperativa penedesenca Covides ha presentat la nova imatge dels vins i caves Casteller a la sala de Graus de la facultat d'Enologia de la URV de Tarragona. Una gamma de productes fet en col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que incorpora en les seves etiquestes fotografies de pinyes de diferents colles. Els Capgrossos de Mataró preseten la seva imatge a un dels cinc vins de DO Penedès, concretament el de merlot barrica.

També hi participen els Caastellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Jove Xiquets de Valls, Castellers de Sants, o Xiquets de Tarragona. El criteri per escollir quines colles castelleres han sortit en els productes ha estat determinat per la Coordinadora, que ha utilitzat el rànquing casteller de la temporada 2013 per escollir les 9 colles.

Covides té una presència molt important en l'àmbit internacional, arribant a més de 45 països, com ara Xina, Estats Units, Bèlgica o el Japó, i que correspon al 65% de la facturació de la cooperativa. L'acord amb la CCCC beneficiarà a les 91 colles castelleres que formen part de la Coordinadora, ja que una part de les vendes anirà destinada a pagar despeses comunes com l'assegurança. Igualment, la marca Casteller estarà present amb els seus productes en actes i fires del món casteller.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive