Interior de la taverna
Interior de la taverna

El temple per als amants de la cervesa artesana de Mataró

Stroom Bier és el primer 'Brew Pub' de la ciutat, una teverna que ofereix elaboració de cervesa 'in situ' i a vista dels clients

Un Brew Pub és una taverna que ofereix elaboració de cervesa in situ i a la vista de tots els clients. Un concepte innovador que s’està començant a implantar a l’Estat arran de l’auge que viu el mon de la cervesa artesanal, i que ara arriba a Mataró de la mà de Stroom Bier. Aquest establiment va obrir portes el mes de juliol passat darrere dels jutjats, a l’antic local que havia ocupat la discoteca Ambient. 

Compta amb 13 barrils diferents i més de 40 marques en ampolla, que es poden completar amb una selecció de tapes artesanals

El seu promotor, Modesto Trinidad, destaca l’àmplia oferta cervesera de què disposen, amb un total de 14 tiradors, tres dels quals amb producte fet al mateix establiment. “Cada cop que el barril s’acabi, en posarem un altre d’una cervesa diferent”, afegeix, de manera que l’oferta sempre serà canviant. A tot això s’hi sumen més de 40 marques en ampolla, que es poden completar amb una selecció de tapes artesanals per gaudir encara més de la cervesa. Per impulsar Stroom Bier, Trinidad ha hagut de realitzar una gran adequació del local, ja que la cervesa artesanal, al no estar pasteuritzada requereix d’instal•lacions específiques per a la seva conservació en fred. 

Suport del TecnoCampus

De cara a impulsar aquest establiment, va comptar amb l’ajuda del TecnoCampus, a on va assistir a diversos cursos de màrqueting, comptabilitat i pla empresarial, i a on se li va assignar un tutor que li va resoldre tots els dubtes previs a l’obertura. “Ho recomano a tothom, els seus professionals són molt competents”, assegura el promotor de Stroom Bier.

Stroom Bier. Carrer Méndez Núñez 39, Mataró. 935 18 46 26. www.stroombier.com

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive