-
-

capgros.com

El Nou-Cents obre les jornades ‘Temps de bolets’ recordant Santi Santamaria

El restaurant mataroní presenta el menú i els bombons 2011 de les 26es Jornades Gastronòmiques dels bolets

El restaurant El Nou-Cents estrena aquest dimarts, dia 18, una nova edició de les Jornades Gastronòmiques dels bolets que, sota el nom de ‘”temps de bolets’ se celebren de manera continuada des de fa 26 anys. La presentació de les jornades tindrà en aquesta ocasió un tarannà especial ja que es retrà un homenatge al desaparegut cuiner Santi Santamaria. Segons explica el responsable del Nou-Cents, Josep Maria Martin, la relació amb el desaparegut xef del Racó de Can Fabes es remunta, precisament, als orígens d’aquestes jornades gastronòmiques dels bolets. “Fa 26 anys vam iniciar aquestes jornades per separat tres restaurants, El Racó de Can Fabes de Sant Celoni, el Nou-Cents de Mataró i el Florian de Barcelona”. Amb el temps, els tres restauradors es van posar en contacte i van acabar fins i tot intercanviant bolets i intercanviant experiències. Per això, al sopar de presentació del ‘Temps de bolets’ al Nou-Cents hi seran avui presents la vídua i la filla de Santi Santamaria, Maria Àngels Serra i Regina Santamaria, responsables actualment de Can Fabes.

Durant la vetllada es presentaran també les postres específiques del menú de bolets així com els bombons de bolets 2011 que s’han fet expressament per aquestes jornades. Els bombons estan elaborats per Laura Martin, actualment responsable de pastisseria de Can Fabes, i per Marc Rodellas, mestre xocolater d’Espanya 2011. Aquests nous bolets proposen per una banda una combinació de rossinyols amb xocolata negre i, per l’altra, d’ous de reig amb xocolata blanca.

Les jornades gastronòmiques dels bolets del restaurant El Nou-Cents arrenquen avui i s’allargaran durant tota la temporada boletaire, adaptant els plats en funció dels diferents tipus que vagin sortint. Cada divendres, a més, s’oferiran menús maridatge. Les propostes gastronòmiques continuaran a l’hivern amb les jornades dedicades a la tòfona.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive