Imatge de la segona edició.
Imatge de la segona edició.

El Mercat de Plaça de Cuba prepara la 3a Nit de Tapes

Aquest dissabte, dia 16, al mercat de la Plaça.

Plaça de Cuba organitzarà aquest proper dissabte, dia 16, la tercera edició de la Nit de Tapes. L’èxit de les dues anteriors cites propicia que els establiments del mercat tornin a apostar per una activitat que és tot un èxit: en la primera edició hi van passar més de 6.500 persones i en la segona més de 4.500. Enguany hi prendran part 17 establiments que oferiran platets i tapes cuinats mitjançant els productes que tradicionalment ofereixen als clients.
“És una cita molt important per promocionar la ciutat i també el mercat”, va explicar la regidora de promoció econòmica, Dolors Guillen.

Aquesta Nit de Tapes espera rebre més de 6.000 persones, com en la primera edició

Per la seva banda, l’Associació de venedors del Mercat de la plaça de Cuba, mitjançant Xavier Solà, va explicar algunes de les particularitats que tindrà aquesta nova entrega. “Recuperem la fórmula de la primera edició, on hi havia una barra central on aconseguir el 90% de les begudes; els establiments oferiran vi blanc i vi negre, alguns també copes de cava, i ja està”, va especificar.

El motiu per tornar a la proposta de la primera edició de la Nit de Tapes és que en la segona va haver-hi cert “descontrol” amb les begudes que s’oferien i els preus eren molt diferents d’un lloc a l’altre. Es tornarà al format de begudes a 1,50 euros de preu. Les tapes oscil·laran a preus entre els dos i els quatre euros i tornarà a haver-hi una gran varietat de propostes: arrossos, fideuà, mini hamburgueses, peix fregit, fruita, embotits o formatges entre moltes altres. L’organització de l’esdeveniment també és conscient que un dels problemes que té la Nit de Tapes és que l’espai és limitat i hi ha pocs llocs per poder menjar i beure amb certa comoditat. “Ampliarem les zones amb taules i cadires, però l’espai que tenim és el que és i no ens plantegem fer-ho a fora, ja que seria canviar la idea de la Nit de Tapes i caldria involucrar també als restaurants i establiments dels entorns”, va afegir.

La regidora de promoció econòmica també va explicar que davant un model amb tant bons resultats, estaven estudiant si podrien aplicar esdeveniments d’aquest tipus en altres punts de la ciutat sempre intentant potenciar les particularitats de cada zona. “En cap cas seria replicar-ho de manera idèntica”, va recalcar.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive