-
-

El Gourmand, nou establiment amb producte de temporada i cuina elaborada

El restaurant es troba al carrer d'en Pujol.

El Gourmand neix del somni d’una parella d’emprenedors, Jessica Gutiérrez i Joan Valls, apassionats del món de la restauració amb la intenció de gaudir i fer gaudir a la gent amb les elaboracions i presentacions dels plats dissenyats pel seu equip de cuina: Irene Arbós i Sergio Marín. Tots ex-companys de l’universitat EUHT ST.Pol, presenten un restaurant on s’ofereix cuina de temporada elaborada amb productes frescos d’alta qualitat, d’elaboracions molt acurades  i mimades per poder fer arribar a  taula les característiques pròpies dels bons productes.

La filosofia que segueixen és de trencar amb la restauració clàssica i el convencionalisme dels “primers i plats principals” el·laborant una carta més informal pensada per poder escollir més de dos plats per persona i per poder ser compartida en mig de la taula. D’aquesta manera els clients poden endur-se una visió més amplia de la oferta gastronòmica del moment ja que la carta canvia segons els productes de temporada que van apareixen.

Van obrir el passat 6 d’agost i compten, a banda de la carta, d’un  menú de migdia basat en els mateixos valors d’el·laboració i qualitat. Consta de dos primers,segons i postre  a escollir amb pa aigua, copa de vi i cafè inclòs. El seu horari és de 13h a 16h i de 20h a 23h de dimarts a dissabte i té una capacitat de 45 comensals.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive