Una tapa del Bar Córdoba.
Una tapa del Bar Córdoba.

El barri de Cerdanyola compta amb la seva pròpia ruta de la tapa

Fins al 18 de novembre 13 bars i restaurants del barri ofereixen tapa i quinto per 2,5 euros

Els veïns del barri de Cerdanyola, el més poblat de Mataró, sempre s’han mostrat orgullosos dels seus bars i, sobretot, de les tapes que s’hi ofereixen. Sovint de manera gratuïta, acompanyant la canya o la copa de vi. De cara a donar-ho a conèixer al conjunt de la ciutat, s’està promovent el primer “Cerdanyola Va de Tapes”, una iniciativa que duu a terme l’associació de veïns del barri i que emula la que s’està celebrant ara mateix a bars del centre de la ciutat.

La ruta se celebra fins al 18 de novembre i comptarà amb la participació d’un total de 13 bars repartits per Cerdanyola Sud i Cerdanyola Nord. L’oferta proposada és un quinto de cervesa i una tapa per 2,5 euros. A més hi haurà un concurs. Els clients hauran de segellar la seva butlleta que els oferiran als bars al consumir un quinto amb o sense alcohol amb la tapa. Una vegada omplert un 70% de la butlleta podran votar per la tapa que mes els hi agradi posant la butlleta a les urnes que trobaran a tots els establiments i així participar del sorteig. El guanyador es podrà endur una smartbox.

Dinamitzar el barri
La ruta és una iniciativa de l’Associació de Veïns del barri de Cerdanyola, a través de la seva Vocalia de Promoció Econòmica, amb un objectiu clar: dinamitzar el comerç del barri. Tal i com expliquen des de la pròpia associació, la finalitat és aconseguir que Cerdanyola, que és el barri més poblat de la ciutat, “sigui més conegut per les seves iniciatives cíviques i comercials que només per ser un barri de Mataró”.  Des de l’entitat també volen contribuir a “intentar generar un sentiment de pertinença al barri entre els veïns i veïnes”. 


La iniciativa és força similar a la que s’ha dut ja a terme en diverses edicions al centre de Mataró, promoguda en aquest cas pel gremi d’Hostaleria, però ara s’aplica a un barri on la tapa com a companya de la canya és una autèntica tradició. 

14 foto 01 ruta tapa2 4

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive