-
-

Concurs per promocionar els productes 'Collits a casa'

Es poden trobar als mercats de Mataró.

La marca Collits a casa identifica els pagesos de la comarca del Maresme que venen els seus productes en els mercats de Mataró. Aquesta marca es va constituir l’any 2011 i actualment acull 35 productors.

Aquesta marca té com a objectiu donar a conèixer els productes de proximitat del Maresme i, sobretot, promocionar els mercats de Mataró (Cerdanyola, Cirera Molins, l’Escorxador, plaça Gran i plaça de Cuba) com a referents comarcals en qualitat i producte fresc de proximitat. Els aliments que es conreen a prop de casa nostra i ens arriben directament del pagès són frescos i saludables, als mercats de Mataró els trobarem a les parades Collits a casa amb tot el seu sabor i potencial nutritiu per una dieta sana i equilibrada.

Per promocionar aquests productes Collits a casa s’ha organitzat un concurs a les xarxes socials (twitter i instagram). Per participar-hi cal compartir fotografies de productes Collits a Casa on es vegi una referència del mercat on s’ha fet la foto o alguna imatge d’aquesta campanya.

Aquesta participació entrarà en un sorteig que tindrà com a premi 1 cistella de productes de proximitat cada mes (de juliol a desembre). La promoció premiarà 1 participant cada mes d’entre el total de participants.
Es poden consultar les bases d’aquest concurs, organitzat per l’Ajuntament de Mataró, a través del portal web www.mataro.cat.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive