-
-

Xavier Amat

Casa Graupera presenta un torró que es menja amb els cinc sentits

S'acompanya amb un DVD amb la guia d'instruccions del tast i amb música de Vivaldi a càrrec del Quartet Barroc de Sant Simó

Posar ànima al torró. Aquest ha estat l’objectiu de Teresa Graupera, de Casa Graupera, a l’hora de pensar el torró de creació de 2011, un torró rodó recobert de xocolata i del diàmetre d’un CD o DVD que es presenta en una capsa il·lustrada. El sabor: qüestió que el paladar de cadascú el descobreixi. El paladar, però també el tacte, la vista, l’olfacte i fins i tot l’oïda. I és que la menja pretén despertar els cinc sentits, i en la mateixa capsa un suport audiovisual guia el procés “correcte” per anar-los alçant, fins el moment culminant que el torró cruix entre les dents. “A tot el què fem hi volem afegir quelcom més, que vagi més enllà de ser un producte per menjar i prou, i en aquest cas de seguida vaig pensar que la música havia d’acompanyar el producte”, explicava Graupera en la presentació pública del torró 2011 duta a terme a la casa de ca l’Iborra, als afores de la ciutat.

Una música que va de la mà del Quartet Barroc de Sant Simó, enregistrada expressament per a l’ocasió. De fet, el projecte ha estat possible tirar-lo endavant no només per la iniciativa de l’empresa sinó també, com agraïa la mateixa Teresa Graupera, per la implicació del Quartet i especialment d’un dels seus components, Joan Vives, que va recordar que “ja des de temps remots els àpats s’han acompanyat amb música en directe i per tant la idea de Graupera segueix aquest esperit”. El Quartet va interpretar per a la setantena de convidats a la presentació les peces de Vivaldi adaptades que es poden escoltar al DVD que acompanya el torró, de venda ja a Casa Graupera.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive