-
-

Can Rosendo diu adéu aquest dilluns de Pasqua després de més de 20 anys

Un dels motors del Port de Mataró decideix baixar la persiana per la jubiliació de Rosendo i la Carmen

Can Rosendo diu adéu a gairebé 22 anys d’història. El restaurant, una de les icones de la gastronomia mataronina i del Port de la capital del Maresme, baixarà la persiana definitivament el proper dilluns de Pasqua. Més de dues dècades dedicades al peix i marisc que per diverses circumstàncies arriba al seu final. “En Rosendo i la Carmen es jubilen, i nosaltres farem el nostre camí ja que a l’abril també hi ha la renovació de concessió del Port i tampoc creiem que ho hagin fet del tot bé”, explica Tomás Molina, encarregat i part de la família que ha tirat endavant amb el projecte. “Estem contents per la gent, com han gaudit fins l’últim dia, i també pel fet que nosaltres som els que hem decidit quan tancar”, afegeix.

De fet, Can Rosendo ha estat un dels punts que ha pogut treure-li tot el suc al Port de Mataró, poc atractiu s tal i com explica: “Al port li passa una mica de tot; si sempre dius que no funciona, acaba per no funcionar. A més, no és fàcil d’arribar-hi perquè les vies de tren fan de separació, hi ha el tema de l’aparcament... És una petita suma de coses, a banda que no crec que la gestió del Port hagi estat la millor”. 

“Estar tant de temps treballant, amb clients satisfets, només té un secret: la constància, ser honestos i naturalment oferir qualitat”, relaten des del restaurant. Especialistes en peix fresc, arrossos i marisc, Can Rosendo diu adéu tancant, també, una etapa important dins de la gastronomia mataronina.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive