La restauració proposa el seu pla de reobertura.
Notícies relacionades
La restauració proposa el seu pla de reobertura.

Els bars, restaurants i cafeteries podran obrir dilluns els seus espais interiors

Els locals interiors podran obrir amb un 40% del seu aforament però les discoteques i bars d’oci nocturn encara romandran tancats

Aquest dilluns 8 de juny Mataró entrarà a la fase 2. Aquest avanç comporta canvis en el sector de l’hostaleria que fins ara estava limitat al consum a les terrasses. La normativa per a les terrasses seguirà sent la mateixa que la fase 1 durant aquesta segona etapa del desconfinament.

Amb la fase 2 podran obrir els establiments per consum a l’interior del local, exceptuant discoteques i bars d’oci nocturn. Aquesta nova ampliació però, té algunes limitacions:

Aforament: bars, restaurants i cafeteries podran servir al seu interior amb un màxim del 40% d’aforament, incloent treballadors. És una mesura per evitar l’aglomeració de persones a un mateix espai interior.

Consum a taula: no estarà permès el consum a la barra ni l’autoservei de cap beguda ni aliment. S’aconsella la reserva prèvia per facilitar l’organització de distribució de grups a restaurants. Tampoc es pot consumir begudes de peu fora del local, a un racó. Cal estar assegut a una taula indicada pel cambrer o persona a càrrec.

Distancia: es comptarà amb la distància física de dos metres entre taules o agrupacions de taules. A més, l’espai compartit entre un grup màxim de 10 persones que van juntes ha de garantir la distància mínima de seguretat interpersonal.

Productes: es podrà oferir productes de lliure servei, siguin frescos o elaborats amb antelació, per a lliure disposició dels clients empre que sigui assistit amb una pantalla de protecció, a través d’emplatats individuals degudament preservats del contacte amb l’ambient.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive