-
-

5a edició de la Tardor de Fricandó a Mataró

10 restaurants participen amb les seves propostes de plats.

Per cinquè any consecutiu el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza la Tardor del Fricandó a Mataró. Aquest plat té una tradició contrastada a les llars i cuines catalanes des de fa molts anys, tant a les domèstiques com en molts restaurants de la nostra geografia.

Entre el 17 de novembre i el 5 de desembre es pot gaudir de la Tardor del Fricandó a Mataró


De fet, aquest certamen es va iniciar per commemorar el centenari del poeta Salvador Espriu, i donat el fet que fos un dels plats preferits d’aquest insigne poeta català. 
El fricandó és un plat tradicional català que es fa a base de filets fins de carn de vedella i que gairebé sempre té bolets com moixernons o cama-secs, tot i que també se’n fan servir d’altres.

10 restaurants participants
Aquest any participen un total de 10 restaurants que faran les delícies d’aquest plat, i que entre el 17 de novembre i el 5 de desembre oferiran als clients la possibilitat de tastar el fricandó que tant agradava a Espriu. S’han editat uns díptics on es pot trobar la recepta del plat. Podeu trobar més informació a la web del Gremi: www.gremihostaleria.com.

Els restaurants participants són: Can Bruguera, Iluro, L’Harmonia, Nou Daxana, Caminetto, La Girella, La Nova Rosaleda, el Mundial i Som Terra, tots de Mataró i el Racó de Can Feliu de Vilassar de Dalt.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive