Fira de Tardor
Fira de Tardor

capgros.com

35a exposició de bolets i nova Fira de la Tardor

Els bolets i els productes de temporada tornaran a ser els protagonistes de les diferents parades que s'instal·laran a la plaça de l'Ajuntament els dies 9 i 10

La plaça de l’Ajuntament tornarà a acollir Mostra de Bolets del Maresme del 9 al 15 de novembre i la Fira de Tardor els dies 9 i 10 de novembre. Els bolets i els productes de temporada tornaran a ser els protagonistes de les diferents parades. Es tracta d’una activitat que ja és tradició a la capital del Maresme, que arriba just amb la tardor i que combina dos actes diferenciats però que giren al voltant de productes i un context que només es dona durant aquests mesos de l’any.

Mostra de Bolets

L’exposició, que s’obrirà la tarda de dissabte 9 de novembre, pretén ser una mostra representativa de la diversitat de bolets del Maresme a inicis de novembre. Organitzada per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Delegació de la Serralada Litoral Central (ICHN), podrà visitar-se fins al 15 de novembre de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 15 a 19 h; divendres de 9 a 14 h; i dissabtes i diumenges de 10 a 21 h. S’hi podrà veure els bolets i també diferents panells informatius sobre les principals característiques d’aquests singulars organismes i el paper que juguen al medi natural, per aprendre a respectar-los, amb un programa específic per a famílies i escolars.

L’exposició començarà amb la tradicional sortida a buscar bolets del dia 9 de novembre al matí a càrrec de voluntaris, que després seleccionaran i classificaran amb l’ajuda dels experts de la Delegació i el Dr. Enric Gràcia i així es podran veure a la carpa de la plaça de l’Ajuntament.

Al voltant de la Mostra s’organitzen diferents activitats relacionades com ara un taller infantil de creació de mandales amb llavors i elements naturals, entre d’altres que podeu consultar al programa que es troba a la web de mataro.cat. Sortides a buscar bolets, tallers amb llavors, aprofitar bolets per tenyir llana i altres activitats familiars, com un taller destinat a famílies per reconèixer el paper vital dels bolets als boscos del Maresme o activitats per escoles.

Dates de la Fira de Tardor

La Fira Tardor oferirà els dies 9 i 10 de novembre una  selecció de parades de productes ben diversos elaborats de manera artesanal com formatges, coques, xocolates, mel, embotits i productes artesans de tot tipus. També hi haurà espectacles i tallers per a la mainada.  L’horari és de 10 a 21h. La Fira de Tardor 2019 està organitzada per Sabors catalans, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive